Vagnen

Vi åkte till babyproffsen i dag för att köpa en åkpåse till Milos vagn. Nu när han börjat röra sig mer  i vagnen så känner vi att han behöver använda selen och då funkar det inte att ha den pläden i som vi använder nu. Han vill heller inte ligga nerbäddad under täcket (så klart) och då tyckte vi att en åkpåse inte vore så dumt.

När vi kom till babyproffsen blev vi dock övertalade att inte köpa någon åkpåse. Expediten tyckte att det var fel tillfälle på året att köpa en och menade på att de tjocka åkpåsarna som jag tittade på börjar folk nu sluta använda. Vi har ju en mjuklift som man kan göra om till "sommar-åkpåse" och tyckte istället att vi skulle använda den. Hon tipsade även om att skära ut snitt i pläden så att selen kunde komma fram. Det har jag gjort i kväll! Blev hur bra som helst, förstår inte att varför jag inte kom på det själv! =)

Jag uppskattade verkligen att hon tänkte på VÅRT bästa och inte packade på oss saker bara för att sälja. Men vi kom inte helt tomhänta därifrån, köpte nämligen ett parasoll. Nu när solen börjar titta fram kommer den alltid i Milos ögon och han blir tokig! Jag behöver dock er hjälp nu. Är inte helt hundra på färgen nämligen.
Nu ser den nästan brun ut, men den är egentligen mörkgrön. Jag gillar färgen, men det jag tänker på är om det mörka blir tråkigt till sommaren? Dom hade dock bara rosa, lila, blått, vitt inne för tillfället. Vad tror ni?
parasoll

Här har jag skurit ut för selen =)
sele

Kommentarer
Postat av: elaine

Du gjorde helt rätt i att inte köpa åkpåse, för vi kommer snart sluta använda vår. Den är ju jättevarm. ¨Så den får ligga tills nästa vinter. En overall och en filt blir bra nu i vår =) ska me skära hål, så jag får fram selen i min pläd. Bra idé =)Hmm, ser ju inte färgen så bra. Mörkgönt kan vara snyggt iof. Jag gillar ju dock lite ljusare färger till sommarn, dels för vagnarna våra är mörka. Men äsch, det är ju bara ett parasoll =)Hatar regn!!!

2010-03-31 @ 12:44:14
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/
Postat av: Ida

jag hade nog gillat att ha vitt parasoll. Fast det kanske släpper igenom mer?

2010-03-31 @ 14:25:01
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Ida

sv x2 :) ja det är ju skitbra ju! Alla pengar är goa pengar. :) förstår att det blir lägligt när ni flyttar också! :)ja jag gillar också den filmen! Trodde inte den skulle vara så bra, men störde mig på att han som spelar huvudrollen spelar Wilson i House. Vissa kan man bara se i vissa roller. :)

2010-03-31 @ 14:54:53
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Carro

Det var en fin färg, men jag hade nog valt en ljusare färg till sommaren!

2010-03-31 @ 22:30:57
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0