=)

Lite dåligt med inlägg senaste tiden men när jag har suttit vid datorn har jag varit upptagen med annat.. Kommer till det längre ner =)

Milo i lördags.
När jag gick ut i köket låg han på rygg under babygymmet
och när jag kom tillbaka hittade jag honom så här =)
fdsfd
Nu rullar han och vänder sig på alla sätt. Förut var det lättare från mage till rygg men nu spelar det ingen roll längre. När han ligger på mage kan han förflytta sig sidleds med hjälp av händerna så man får vara på sin vakt hela tiden, rätt var det är så ligger han utanför filten.

I lördags var Emil och jag ute tillsammans så Milo fick barnvakt av sin mormor som kom och sov över. Allt gick jätte bra och Milo somnade klockan 20.00. =) Det var första gången som vi var ute tillsammans med våra vänner sen Milo föddes, så det var väldigt roligt. Vi träffades först på PC och gick sedan vidare och dansade på Trädgårn. =)

Min älskling och jag.
puss

Carro, jag och Lina. <3
,lö
Eftersom vår lilla älskling är väldigt morgonpigg och brukar vakna vid 6 så såg jag till att dricka riktigt mycket vatten hela kvällen så att det inte skulle bli några problem att gå upp vid den tiden på söndagen. Milo vaknade kl 4 första gången, sedan 6 och efter det 8.30. Då var det bara att gilla läget och kliva upp=)

I dag är Emil egentligen ledig men är just nu på jobbet för ett möte. Vi ska sedan träffa Emils mormor och på eftermiddagen ska vi gå på två lägenhetsvisningar. =) Det är alltså det jag har kollat på datorn, lägenheter!

Vi bor just nu i en jättefin 2:a, men har nu den senaste tiden börjat titta på lite större. Det funkar absolut fortfarande med den lägenheten vi har, vi trivs jätte bra här och Milo sover ju fortfarande i vårt rum. Men ganska snart kommer Milo ändå behöva ett eget för alla hans saker och vi vill gärna ha flyttat innan Milo börjar förskolan. Vill inte att han ska behöva byta om vi flyttar. Därför har vi sen ett tag tillbaka aktivt börjat titta och ska som sagt gå på några visningar =)

Kommentarer
Postat av: Ida

herregud vad konstigt det känns när du skriver att han ska börja förskolan! Jag vet att det inte heter dagis längre utan förskolan, men han föddes ju typ igår! galet.

2010-03-09 @ 17:30:46
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Carro

Hoppas det kommer upp en bra lägenhet! :)

puss

2010-03-09 @ 22:52:07
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0