Styleroom

Jag har spenderat hela helgen med att pyssla och städa hemma. Jag tycker ju att det är roligt, men nu var det lite av en speciell anledning. I morgon kommer nämligen mäklaren hit tillsammans med en fotograf och ska ta bilder på lägenheten. Vi ska ju som sagt flytta snart.
Jag har därför plockat bort allt personligt i lägenheten, fotografier, Milos händer och fötter tavlor, små meddelanden på kylen mm. Ni som har varit här vet ju att vi har flera bokhyllor och det mesta där är personligt på något sätt. Jag är glad att jag började i tid för det har det verkligen tagit.. Tid alltså! Jag trodde inte att det skulle bli så mycket som det faktiskt blev, men som sagt, jag tycker att det är jätte roligt!

Igår var jag och köpte massor av snittblommor och nya blommor till balkongen. Så nu står det tulpaner i varje rum och det ser himla fint ut! Tror jag ska börja köpa blommor lite oftare =)
I dag har jag köpt färska kryddor som jag sedan har planterat om i mina bästa kaffemuggar, massor av frukt och annat som ser trevligt ut =)
Nu måste jag verkligen sova, men ni ska få en liten förhandstitt först ;)
kryddor
vcxvx
Sov så gott!

Kommentarer
Postat av: elaine

Vad duktig du är! =) Blir nog toppenfint!

Vi saknar er nu !!! Dags att ses snart igen. Alex mår massa bättre btw. skönt. Första magsjukan avklarad. Jag är beredd att ge råd när Milo åker på sin första ;)

2010-03-29 @ 16:30:26
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/
Postat av: Ida

ja jag har också tänkt att man borde köpa blommor oftare! Det gör mycket för intrycket.

2010-03-29 @ 17:31:30
URL: http://kongens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0