Ny lägenhet!! :D

Jag har ju tidigare berättat att vi har varit runt på lägenhetsvisningar. I går var vi på förhandsvisning på en lägenhet på vår gatan, alltså i samma förening som vi bor i nu.
Jag såg lägenheten på nätet på onsdagen och skulle samma dag på en annan visning för samma mäklare. Jag berättade då att vi var väldigt intresserade utav lägenheten på vår gata och hon ordnade då en förhandsvisning för oss dagen efter, torsdag.

Jag hade blivit kär i lägenheten redan på bilderna och när vi väl kom dit så kände både Emil och jag bara - Här ska vi bo!!! Den var till och med bättre än bilderna visat och det kändes "hemma" med en gång!
Det blev sedan en nervös eftermiddag och kväll innan mäklaren pratat med familjen som var på semester och sedan ringt tillbaka till oss. Att äta middag var ju inte ens att tänka på, jag var alldeles för nervös! Men det gick vägen =) Vi var på visning kl. 16.00 och kl. 21.30 accepterade dom vårt bud! =)

Lägenheten är en 4:a på 83 km2. Den är i princip helt nyrenoverad och tapeterna kunde vi likadana själva valt ut. Dom är precis i vår smak =) Milo kommer få ett eget rum och ett rum blir över till gäst- och datarum. Det känns helt overkligt och eftersom det är en 4:a med tre bra sovrum så kommer vi kunna bo där i många år. I kväll har vi varit hos mäklaren och skrivit kontrakt och på tisdag ska vi till banken. Vi är så himla glada!! Vi flyttar om två månader och eftersom vi bara flyttar ca 150 meter ner för gatan så behöver vi inte ens hyra flyttbil. Vi kommer även behålla vår parkeringsplats som blir precis utanför porten!

vår nya lägenhet
Vårt blivande kök =)

Kommentarer
Postat av: elaine

Ni är värda den! den är superfin!!! =)

2010-03-19 @ 21:36:05
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh vad fint! Jag förstår verkligen att du är glad! Skönt att det gick så fort!

2010-03-19 @ 22:36:36
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: My

Elaine: Tack vad du är söt! <3

Ida: Ja =) Ja, kunde inte vara gladare! Absolut, och för Milos skull så är jag glad att vi inte behövde gå på fler visningar. Hans rutiner blir helt fel av att vara borta på kvällarna.. Allt känns suuuuperbra!! :D

2010-03-19 @ 22:41:51
Postat av: Johanna

Åhh vad fint det ser ut! Massa grattis till lägenheten! förstår verkligen om ni behöver något större nu när ni blivit tre:)

2010-03-20 @ 15:31:32
URL: http://johannasbloggblogg.blogg.se/
Postat av: sanna

oj va roligt! :D grattis, eller va man nu säger.. haha

2010-03-21 @ 10:52:14
URL: http://frokenryding.blogg.se/
Postat av: Carro

Grattis!! Jag är jätteglad för eran skull!! :D

Den är verkligen superfin!

puss

2010-03-21 @ 14:00:41
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0