En vanlig dag

Godmorgon! I dag var det riktigt jobbigt att gå upp.. Milo vaknade vid 7, vilket egentligen är rena sovmorgonen för oss, men det hjälpte inte. Emil åkte iväg till jobbet strax innan 8 och då fick jag slå upp mina ögon =) Milo och jag lekte med hans leksaker i vår säng och vi gick upp nästan en timme senare.

Jag har aldrig varit någon morgonmänniska och innan Milo var jag ofta otroligt trött och grinig om jag inte fick vakna i min egen takt. Men allt förändras när man får barn. Det spelar ingen roll hur trött man är, när man ser Milos leende när han först får syn på oss på morgonen så försvinner allt annat. =)
Milo brukar ofta ligga och prata för sig själv på morgonen när han vaknar och pilla med något i sängen. Täcket, en nalle eller varför inte foten? =) Han kan ligga själv ganska länge men så fort han hör att vi börjar vakna så skriker han. Då vill han upp =)
Emil brukar oftast plocka upp Milo på morgonen och ta honom till vår säng. Och när han ser att jag ligger bredvid så sträcker han sig alltid efter mig, jag kan inte beskriva hur mysigt det är! Sen brukar vi alltid ha en mysstund i sängen alla tre och titta lite på The Voice innan vi går upp och börjar dagen.

En vanlig dag brukar ungefär se ut så här =)

06.00-07.00 Milo vaknar och äter. Ammar.
07.00-09.30 Jag duschar och Milo leker i sin babysitter under tiden i badrummet. Vi leker och jag tittar på nyhetsmorgon.
09.30-10.30 Milo sover frukost och äter igen vid 10 tiden när han vaknar. Gröt eller ersättning.
10.00-13.00 Vi gör i ordning oss för dagen. Tar på Milo kläder, leker och gör planer för dagen. Oftast med Elaine och Alex eller Lina eller Emelie. Vi går ut, ofta till torget och fikar eller handlar och Milo sover i vagnen.
13.00-14.30 Milo äter lunch. En liten burk grönsaker, fruktpuré till efterrätt och lite vatten.
14.30-16.30 Mer lek och bus
16.30-18.00 Någonstans här i mellan brukar Milo sova en timme. Han får även gröt med katrinplommon och vatten.
18.00 Vid den här tiden brukar vi varva ner lite och börja förbereda oss för kvällen. Om det blir riktigt kladdigt efter gröten så tar vi ett bad. =)
18.00-19.00 Vi tar på pyjamas och vid 19.30-tiden får Milo mat. Ammar och ersättning.
20.00-21.00 Om Emil jobbar sent så kommer han hem strax efter 20 och oftast är Milo fortfarande vaken. Även om han är en sekund från att somna så blir han klarvaken när Emil kommer hem och ler jätte mycket mot honom. Han brukar då somna i Emils famn på ca 10 minuter.

Milo leker i sängen =)
hjk
jjjk

Kommentarer
Postat av: Ida

Vad underbart söt han är!

2010-03-14 @ 20:20:06
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Carro

Ja verkligen!

Det är så tråkigt att jag inte hinner träffa er så mycket! :( Är avis över det måste jag säga!

Vad sägs som att ses på onsdag eller torsdag? Onsdag är jag ju istan eftersom jag ska på visning! yeey!:D

pusspuss!

2010-03-15 @ 22:57:52
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0