Sjuka

Äntligen börjar sommaren så smått komma tillbaka! Milo och jag har nyss kommit in från en promenad bort till torget och nu sover prinsen i vagnen.
Det dåliga bloggandet beror på att både Milo och jag är sjuka. Jag börjar smått känna mig lite bättre men är fortfarande inte frisk. Det började med att Milo blev förkyld för 4-5 dagar sen. Då trodde vi att det var tänder på gång men i förrgår natt blev han lite sämre, slemmig och hostig, och igår natt sov han nästan ingenting. Vaknade så fort vi la ner honom och fick hemska väljningar av allt slem som gjorde att han inte kunde andas ordentligt. Så vid 4-tiden fick vi rådet av sjukvårdsupplysningen att åka in till akuten så att vi kunde få hjälp med allt slem.

Väl där så konstaterade läkaren att Milo har fått ett virus i örat och att detta antagligen är boven till allt. Fick rådet att Milo ska sova upprättad, antingen i bilstolen eller i vår famn i soffan. Det där med böcker under sängen menade han på hjälper ingenting, det enda man får är en bebis i fotändan, vilket han har helt rätt i.

Milo har dock fått sova i vagnen på natten, nästan helt sittandes och sovit jätte bra =) Vi fick även ett recept på nässpray och penicillin i fall vi inte märker att det blir bättre. Vi fick även rådet att köpa något slemmlösande på apoteket till Milo.
Emil åkte därför till apoteket igår och skulle hämta ut detta och fick då till svar att det inte kommit in något recept. När vi var hos läkaren var något fel på deras system så receptet gick inte in med en gång, men han menade på att detta inte skulle vara något problem för oss att hämta ut. Nässprayen fick vi tag på i alla fall då den även fanns receptfri, men slemlösande, som läkaren sa vi själva skulle köpa fick vi INTE tag på då det inte finns receptfritt under ett år!?!  Han hade alltså inte behövt skriva ut recept på nässprayen men istället på slemlösande, vilken läkare vet inte det?!

Var på apoteket förut och skulle hämta ut det idag istället.. Nähe, det hade fortfarande inte kommit in!  Och nu när jag ringde så har dom stängt och öppnar på måndag! Jag blir så jäkla förbannad! Inkompetenta läkare! Då får han ju ringa och meddela oss detta och istället ringa in receptet så att vi kan ut det?!
Idiot läkare!

Kommentarer
Postat av: Carro

Fyfan vad dåligt! Men det måste ju vara någon annan som kan skriva ut recept? Typ på vårdcentralen?

2010-06-24 @ 18:24:43
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: ida

usch vad dåligt!! Vilken tur att det går ändå men värdelöst i alla fall!

2010-06-24 @ 21:46:38
URL: http://kongens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0