God morgon!

Milo sover frukost och jag har legat och dragit mig i soffan ett bra tag nu. Otroligt skönt!! Men magens kurr tvingade tillslut upp mig och nu sitter jag här och äter mackor =)

(Milo vaknade när jag satt och skrev så nu har vi ätit gröt och lekt lite i mellan)

I går hade Milo och jag en trevlig dag med fina vänner! Lina, Emelie, Elaine och Alex kom nämligen hit och hälsade på oss! Emelie hade inte varit här tidigare så hon ville komma och se hur vi hade det =)
Killarna lekte på golvet, fick lunch, Lina och jag gjorde (enligt mig) "Sannas tacogratäng" fast med köttfärs som blev riktigt god! Tack Sanna!  Och sedan gick vi ut så prinsarna fick sova sin eftermiddagslur i vagnen. Båda somnade nästan med en gång. =)

Världens underbaraste ungar! (i min värld!)
Milo ville gärna köra runt Alex i gåstolen och gick och puttade på bakom =)

Emil är iväg och premiär svingar klubborna för i år men när han kommer hem sen så ska vi antagligen åka en sväng till Ikea. Får se vad vi kommer hem med =) Alltid blir det något! Vi är dock ute efter hissgardiner till vardagsrummet. Eftermiddagssolen gör en nämligen blind i det rummet!

Milo är super aktiv dagarna i ända och det finns alltid nya saker att upptäcka! En favorit just nu är att dra ut socklådorna i sovrummet... JÄTTE roligt för mamma och pappa...
Samma sak gäller i sovrummet.. Allt ska ut!
Milo drar fram tusen saker - gärna på en gång, och jag går och plockar... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0