Vi lever! ;)

Hej!! Dålig uppdatering jag vet!! Såg precis att det gått 10 dagar sen sist...! Men det har varit mycket annat. Först var vi sjuka, sedan var det midsommar och då åkte vi upp till landet och stannade där två nätter. Och när vi kom hem var det dags för mig att börja jobba. Så på förmiddagarna har jag spenderat all tid med Milo och sedan har jag åkt och jobbat vid 13-14 tiden och kommit hem 00.. Alltså inte mycket tid över för datorn. =)

Nu har jag varit ledig två dagar och är även ledig i morgon. Då vi ska gå på Liseberg tillsammans med Emils familj och moster + familj. Det ska bli riktigt mysigt, får se om Milo åker farfarsbilarna eller ej ;) I dag har jag träffat min "gamla" Emelie och det var så himla mysigt att ses igen! Tiden går alldeles för fort och vi har fått prata ikapp år, vilket inte är okej. Det får det bli ändring på =)

Jag hade egentligen tänkt lägga upp bilder från midsommar men kameran har laddat ur och jag kan inte hitta laddaren, tror den kan vara kvarglömd på landet.. Nu är det läggdags, ska försöka skriva något i morgon kväll när vi kommer hem från Liseberg.
Sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0