Tiden räcker inte till!

Jag märker att det inte blir så mycket blogginlägg nu över sommaren. Det är helt enkelt svårt att få tiden att räcka till och jag skulle gärna vilja plussa dygnet med fem timmar för att hinna med allt jag vill göra. Bloggen är tyvärr en sak som ofta bort prioriterad (sömn är en annan). Jag har tur som har en underbar Emil och som tar "morgon passet" nu när jag jobbar så sent på kvällarna.  Jag hoppas ni har överseende och håller ut till hösten, då blir det mer regelbundna inlägg igen, det lovar jag!

Tänkte uppdatera er lite om vår lilla prins här hemma.
Han går fortfarande inte själv, men springer gärna runt, runt i lägenheten om han får hålla i ett pekfinger eller två. =) Han har tagit egna steg vid tre tillfällen sedan första gången, som vi har sett.

Det är även fler tänder på gång. Milo har redan framtänderna där nere och nu är det dom övre som är på g. Det började med att han fick feber i fredagskväll förra veckan, precis som han fick när dom första kom upp. Man kunde skymta dom lite då och efter tre dagar med hög feber så sprack första tanden igenom och febern gick ner tack och lov! Det har varit så himla synd om honom och han har varit jätte ledsen och ynklig under helgen.

Även om febern har varit hög så har smärtan i munnen varit värst för honom. Stackars lilla älsklingen har haft det jätte jobbigt att äta och så fort någon hård leksak (allt ska ju in i munnen) råkat nudda så har han blivit jätte ledsen. Jag hittade tillslut en kräm som fanns på apoteket som bedövar sår och blåsor i munnen som vi använt några dagar nu och verkar hjälpa ganska bra =)Idag har vi varit en vända på ikea och köpt tyg till Milos rum. För några dagar sen sydde vi ett draperi som nu täcker en toalettdörr som vi inte använder i Milos rum och idag blev det tyg till en kappgardin i samma mönster.

Bortklippt tyg =)


På väg till Ikea i nya smidiga vagnen. Tror inte jag har visat upp den på bloggen innnan? Vi har fortfarande kvar den andra vagnen och den här är helt enkelt en lite lättare extravagn nu på sommaren, men fortfarande med fullt liggläge vilket vi tycker är viktigt när han är så pass liten. Vi kallar den även Thailandvagnen ;) Nu är det inte sååå många månader kvar =)
Jag ska ta kort på Milos rum imorgon och lägga upp på bloggen så ni får se hur det ser ut nu =) Men nu är det verkligen läggdags, klockan är 00.30....

Kommentarer
Postat av: Ida

nej jag förstår att du inte hinner. Den tiden man har vill man ju lägga på annat än datorn. :)Vad söt han är när han skrattar han den där Milo ;)

2010-07-30 @ 16:25:15
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Emil

1 dag extra i veckan och 5 timmar till på dygnet så 'r jag nöjd! hehe

2010-07-31 @ 20:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0