Sitta upp!

Hej!
I dag började Emil klockan 11 så innan han åkte iväg till jobbet så gjorde vi ett ryck och städade lite här hemma. Det känns alltid så skönt när man har städat och jag tycker faktiskt att det är roligt! Problemet är bara att hinna få tiden för det. Milo vill absolut inte vill ligga själv en stund så fort jag ska städa. Jag kan säga att jag har en grymt stark vänsterarm numera då Milo sitter som klistrad medan jag gör allt annat med högerarmen =)

Jag kan också berätta att Milo har börjat sätta sig upp själv från halvliggande läge! Förut när han halvsatt upp i babysitter eller låg ner på rygg så kunde han sätta sig upp om han fick dra sig upp i våra fingrar. Nu gör han det själv i babysittern, hela tiden! Om han inte sitter fastspänd så ramlar han alltid åt sidan så då får vi så klart hålla i honom. =)

Det är underbart att se hans personlighet växa fram och det känns som vi hela tiden säger "Oj, det kunde han inte göra i går!!" Milo älskar när man busar med honom och "kastar" upp honom i luften! Han har även blivit kittlig och speciellt på magen och i armhålorna och när han gör sina glädjetjut så börjar han alltid hicka, vilket låter urgulligt! =)

Milo och pappa leker. =)
klös
-Titta vad jag kan!
Miloo
Milo, 4 månader om 3 dagar.

Kommentarer
Postat av: Ida

Gud vad duktig han är!! Måste vara underbart att följa utvecklingen!

2010-01-31 @ 14:33:43
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: elaine

Ja visst fick ja ett bra tips, ska allt ta med den nästa gång och prova. Lät smart. =)Vi köpte våran i babybutiken som ligge ri mölndals centrum, precis vid spårvagnen. De sålde ut sina för 199 =)=) jättebilligt =) Inte omöjligt att de finns kvar.Milo lär nog älska en, eftersom han gfillar o hoppa =)

2010-01-31 @ 16:43:18
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/
Postat av: Ida

sv: ja det är klart att du ska få höra. :)ja men man SKA skryta om sina barn på BVC! Sånt är så himla roligt att höra så skryt på. ;)2010-01-31 @ 18:28:14
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Carro

Duktiga lillkillen! :)

2010-01-31 @ 20:17:47
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0