Ersättning?

Milo somnar ganska sent på kvällarna och ofta tar det lång tid innan han väl somnar ordentligt. Efter han ätit kvällsmat så kan det ta upp till två timmar innan han somnar, och då vaknar han ofta upp av att han tappar nappen flera gånger. Han har även börjat vela ganska mycket när han äter och man får hålla på jätte länge och han blir ofta grinig. Det är inget undantag på kvällen och vi har börjat misstänka att han kanske inte blir helt mätt och att det är därför han aldrig riktigt kommer till ro och somnar.

I går när jag var ute och åt middag så gav Emil honom 230 ml ersättning till kvällsmat, som är tänkt för en bebis på 5 månader. Nu är ju Milo större än de flesta bebisar i sin ålder så självklart behöver han ju även mer mat. Han somnade i alla fall ganska direkt efter han ätit och sov mellan 22.45-08.00, nio timmar! Tidigare sov han lätt 8-9 timmar men nu är det mellan 6-7 timmar på natten. Missförstå mig inte, det är absolut inget att klaga över, men om det är för att han inte blir helt mätt och vi då lätt kan göra något åt det, så vill vi självklart det för hans egen skull.

Nu i kväll tänkte vi därför att vi skulle testa att ge ersättning efter att han ammat och se om han äter mera. Han åt 210 ml..! Det är ju svårt att utvärdera efter bara två kvällar men det verkar ju som att han inte blir tillräckligt mätt av bara bröstmjölk längre. Förra gången vi var på BVC hade han inte gått upp riktigt lika mycket som han brukar, så vi får se hur kurvan ser ut när vi ska dit den 3/2.

Fötterna är väldigt spännande just nu =)
<3
I dag har vi fikat med Elaine, Alex och Lina =)
fdsdskfdlös
Alex 17 veckor och Milo 16 veckor och 5 dagar =)

Kommentarer
Postat av: Carro

Vad söta Milo och Alex är! :D2010-01-28 @ 23:18:59
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja riktiga sötnosar är vad dem är! Måste vara roligt för både dig och milo att ha en bebiskompis:)

2010-01-29 @ 13:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback