Milo 3 månader

Tiden går så fort, Milo är redan tre månader! Vår lilla plutt är faktiskt ingen liten plutt längre. På dessa tre månader har han redan lärt sig väldigt mycket. Prata till exempel ;) Oj vad han pratar;

- Öhgööö! Aaaaahh! Gaaah! =)

Ja han har massa konstiga ljud för sig och det är så himla gulligt! Även om han pratar på dagarna så hörs han allra mest på kvällarna av någon anledning. Antagligen därför att hans mamma och pappa vill att han ska sova då =)

Jag har berättat tidigare att han gärna vill sitta upp när man håller honom i fingrarna och då även ställer sig upp och ser sig omkring. Även om man så klart får vara försiktig så räcker det ofta med att hålla honom i en hand när han sitter upp.

Lilla sjuklingen på nyårsafton
sitter

På kvällarna somnar han nästan alltid i min famn och läggs sedan ner i sin spjälsäng. Han somnar oftast runt 24.00 tiden på kvällarna. Nu har Milo varit förkyld och hostig i 4 dagar och då har har vaknat upp vid 04-tiden och varit täppt och velat ha mat. Annars har han sovit hela nätter ett bra tag nu. Men man vet ju själv att man sover sämre när man är sjuk så det är inte så konstigt. I natt vaknade han också vid 4-tiden, men till skillnad från de andra nätterna ville han inte sova mer efter han ätit. Vi somnade tillslut vid 7-tiden både han och jag.

Jag tycker så synd om honom nu när han är sjuk. Vi har lagt böcker under hans säng på huvudsidan så att han ska komma upp lite och få lättare att andas. Han får även Renässans näsdroppar innan han äter så han ska få lättare att andas. Trots att han är sjuk så har han humöret uppe och skrattar och ler. Mitt lilla hjärta. Jag hoppas verkligen att han blir frisk snart!

Alldeles ny =)
milo o jag hkjlnkhkj

Kommentarer
Postat av: Carro

Lilla gubben! Ska bli roligt att träffa er snart! :)

2010-01-03 @ 17:45:56
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Emil

Han ser så ynkling ut på det det kortet! Stackarn...men snart är han helt frisk!

2010-01-03 @ 22:22:16
Postat av: elaine

Alex har 56-62 haha.. han kan ha alla sina 56 body fortfarande. kör med dem och 62orna. Byxor måste han dock ha 62 på. =)

2010-01-03 @ 23:50:15
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/
Postat av: Johanna

En sån lite sötnos han är. Ska bli så roligt att komma på dopet och få sen honom igen!

2010-01-04 @ 15:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0