8/2-10

Han gjorde det! Somnade kl. 20.00 och vaknade 06.30! Jag trodde aldrig Milo skulle sova hela natten när han somnade så tidigt! Emil och jag la oss 22.30 och jag kan inte komma ihåg senast gången jag somnade så tidigt. Det var så himla skönt!
Milo vaknade med ett leende på läpparna i morse, fick mat vid 7 och somnade sedan om igen till 08.40. Jag kan verkligen börja vänja mig vid dessa tider =)

Idag har vi varit på torget och fikat med Elaine, Alex och Alex mormor. =) Milo blev arg några gånger under tiden vi satt ner då jag tog bort sugröret han lekte med från min Mer. Han sträcker sig efter ALLT som jag har i händerna, mat, dryck mm.
Sen ville han absolut inte ligga i vagnen när vi tittade i affärer så jag fick gå och bära på honom och då var han nöjd. =) När vi skulle gå hem var det samma sak. Milo var jätte trött och eftersom han alltid somnar i famnen på kvällen och när han är övertrött så blev han arg när han låg i vagnen. Han var ledsen fast han blundade så när han inte lugnade ner sig tog jag upp honom och då somnade han på 3 sekunder. Jag hann bara lyfta upp honom ur vagnen så blev han tyst och somnade. Lilla älsklingen!

När Emil och jag åt middag fick Milo sitta med vid bordet och äta gröt. Så mysigt att sitta alla tre vid bordet och äta tillsammans =) Nu har vi testat gröt i några dagar och han älskar det redan så i morgon ska vi testa att ge morotspuré. Nu ska vi natta Milo. Sov så gott!

Uppdaterad:
Igår somnade Milo kl. 20.00 och ikväll 21.30. Hoppas det håller i sig! =)
Emil har nattat Milo de senaste kvällarna men nu var det inget som var bra så då skulle vi byta av ett tag och det tog mindre än en minut så sov lillkillen i min famn. Ikväll var det visst mamma som gällde =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0