Helg

Den här helgen har som vanligt gått alldeles för fort! I går var Emil, Milo och jag på Frölundabadet på förmiddagen och på eftermiddagen var vi hemma hos Emils föräldrar. Milo tyckte jätte mycket om att bada och vid ett tillfälle tog han satts med huvudet och "kastade" det sedan under vattnet. När han kom upp började han skratta =)
Emil o Milo

Imorse vaknade vi klockan 7 av vår lilla väckarklocka. =) Det var ganska lagom för vi skulle ändå upp klockan 8 och tvätta. Milo brukar oftast sova en timme till efter han ätit och då somnar jag också alltid om igen. Sen om vi är hemma när Milo sover igen vid 11-12 tiden går jag ibland och lägger mig i soffan en stund. Men idag blev det ingen mer vila eller sömn för vår del då vi har haft en riktig tvätt- och städdag och även varit hemma hos Emils mormor på dagen. Därför är jag sjukt trött just nu..!

Milo har sovit lite konstiga tider i dag så jag vet inte hur det kommer gå i natt.. Han brukar oftast sova 15-20 minuter vid 7 tiden och somnar sedan igen vid 23.00 för natten. Nu åt han vid 19.30 och somnade ganska snabbt efter det och har nu sovit i 1 /2 timme! Jag börjar undra om han somnat för natten, hoppas nästan det, annars blir det jobbigt här i natt.

Idag har Milo har hjälpt till att lägga undan kläder som blivit för små. =)
milo

Vi har ju som sagt börjat ge lite gröt nu en gång om dagen och i dag fick Milo testa att äta i sin nya stol =)kölä
Milo äter
Det var mycket roligare att äta själv ;)

Nu ska vi gå och lägga oss här så vi är pigga om Milo skulle få för sig att vakna vid 3 sen.. Han kan ju omöjligt sova från 20.00 till morgonen. Eller?

Kommentarer
Postat av: Ida

...fortsättning följer... :)

2010-02-08 @ 09:41:29
Postat av: elaine

Så söt när han sitte ri lådan =) duktiga killen. =) Kul med badet? =) Ses sen. puss

2010-02-08 @ 12:16:20
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/
Postat av: Carro

Vad roligt att han tyckte om att bada! :D

2010-02-10 @ 12:33:30
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0