Hällås

I dag har vi varit på Hällås igen och valt ut bilder på Milo. Alla var jätte fina så det var riktigt svårt. Som tur var så fick vi jätte mycket hjälp av fotografen och Lina som åkte med som smakråd och nanny till Milo under tiden ;)

Vi hade redan innan bestämt oss för ett paketpris som innehöll fyra bilder i ett album nu och sedan ytterligare sex bilder albumet när Milo är 1 år.  För er som inte vet så är jag, tillsammans med Carro, drottningen av beslutsångest och eftersom han var underbart söt på nästan alla bilder så blev det dubbelt så många bilder... =) Det blev även 6 stycken förstoringar, två kommer vi behålla själva och resten är beställda av släkt.

I dag har Milo och jag lunchat med Lina, Elaine, Alex och Daniel. Elaine och jag fick reda på vilken enhet vi kör på Liseberg i sommar så det blev en del prat om de. Vi ska jobba tillsammans även den här sommaren, så även om det känns dunder tråkigt att vara utan Milo så ska det bli roligt att jobba ihop. Vi får helt enkelt sakna våra små underbara pojkarna tillsammans =) Den här sommaren kommer vi också jobba utan stora magar, halsbränna, ryggvärk, trötthet och illamående. Alltid något ;)
milo o alex
sötnosar
Milo tyckte det var jätte roligt och spännande och ville gärna ta på Alex men Alex var inte helt övertygad.. ;)  Sötnosar!

Föresten, ni har väl inte missat min fina bloggdesign!? Tack än en gång Kia =)

Kommentarer
Postat av: Carro

Söta! Väntar spänt på att få se på korten! :D

2010-02-24 @ 20:08:51
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Ida

Nej, hur skulle vi kunna missa den! Jättefin!

De är jättesöta båda pojkarna och jag förstår att du ville ha många bilder! Passa på nu så du har mycket bilder att kolla på sen när Milo är en trotsig tonåring som vill allt annat än att bli fotograferad! ;)

2010-02-24 @ 20:58:56
URL: http://kongens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0