Städar =)

Emil är och kollar fotboll hos en kompis så jag nattade Milo när Emil gick och har städat resten av kvällen. Det är för det mesta ingen fara att natta honom ensam, han är oftast väldigt duktig och somnar hyfsat fort. Men det som ibland kan vara lite jobbigt är att han fortfarande bara somnar i famnen.. Det blir då rätt tungt efter ett tag och därför är det skönt att kunna byta av varandra ibland. I kväll var Milo var jätte duktig och somnade på 10 minuter, prick 21.00 så det var ju inga problem.

Nu har jag tagit en paus i dammandet, för nu började precis So you think you can dance. Det har annars inte varit någon bra tv-kväll så jag har kunnat städa utan att bli distraherad av tv:n. Jag har säkert skrivit det tidigare, men jag tycker om att städa! Jag är verkligen ingen pedant, vissa dagar bryr jag mig inte alls, men jag tycker att det är avslappnade att gå och pyssla och jag mår mycket bättre när det är rent och snyggt runt omkring mig. =)
Sen har vi ju bara har svarta och vita möbler i vardagsrummet och det är ju värdelöst för det blir ju dammigt med en gång, så man går ju med trasan hela tiden känns det som.

Det spelar det absolut ingen roll hur det ser ut hemma hos andra, stökigt eller städat, men hemma blir jag lätt distraherad om det är rörigt. Jag vet att det var likadant när jag gick i skolan. När jag skulle göra min läxor var jag tvungen att ha det städat i mitt rum för att jag skulle kunna koncentrera mig. Det slutade ofta med att jag städade och pillade med saker på rummet hela kvällen istället för att göra läxorna. Det var väl kanske nackdelen ;)

Vi hann med att busa i sängen lite innan det var läggdags =)
fdfds

Kommentarer
Postat av: Carro

Alltså det leéndet! Going!! :D

2010-02-24 @ 22:52:20
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Ida

jaa! Jag är fortfarande sån! jag måste städa innan jag kan göra skolarbete! I alla fall något lite större! haha.sv: hujedamej! Det var sannerligen dyrt. Hade annars varit en sjukt rolig grej att ha!

2010-02-25 @ 08:14:17
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Lina

Som sagt, han blir sötare och sötare för varje dag som går:) Det är underbart att vara med i utveckligen av det lilla pyret :)

2010-02-25 @ 23:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0