Min lilla plutt :(

Milo somnade strax efter 20.00 i går kväll och nu de senaste har han börjat vakna upp igen, men då räcker det oftast att stoppa in nappen igen. I går vaknade han vid 22-tiden, strax innan Emil och jag skulle lägga oss. Vi hörde att han hostade till och Emil gick in för att kolla till honom.
Då håller Milo på att spy och som tur är så har han lagt huvudet på sidan. Emil tar snabbt upp honom och han fortsätter att spy på Emils axel. Jag hörde ingenting från vardagsrummet och Emil ropar försiktigt på mig att jag ska komma och hjälpa till. Då ser jag att min lilla älskling har spytt ner hela ansiktet, han är alldeles yrvaken och undrar vad som händer. Usch vad rädd jag blev!! Emil säger snabbt att det inte är någon fara och jag går och hämtar något att torka med.

Som tur var så blev inte Milo rädd utan han tycke nog mest det var skönt att få upp det. Sen gick allt bra och han fick ny blöja, pyjamas och vi fick byta sängkläder och kudde då det hade gått igenom kudden och ner i madrassen.
Detta har varit en av mina värsta mardrömmar ända sen Milo föddes. Att han ska spy i sömnen och inte vakna.
Nu gjorde han ju det som tur var och Emil hann plocka upp honom innan han själv förstod vad som hade hänt. Men det var riktigt otäckt att se och när jag bytte kläder på honom hade han spytt i hela örat. :(

Jag sov jätte dåligt i natt och drömde om Milo. Jag kommer ihåg när vi precis hade kommit hem från BB och sömn var ju inte ens att tänka på då. Men inte för att Milo var vaken, utan för att han lät i sömnen. Jag vaknade var 5 minut och var tvungen att gå upp och kolla till honom. Trodde då att han skulle spy i sömnen. Nu är han ju så pass stor att han kan vända huvudet så det är ju inte lika farligt som när han var nyfödd, men fortfarande väldigt obehagligt! Jag hoppas att detta var första och sista gången som detta hände.
Jag älskar dig över allt annat på jorden min lilla pluttis.
klj
Milo några dagar innan jul.

Kommentarer
Postat av: elaine

usch förstår att du blev rädd. Men som du säger tror jag att de är ganska duktiga numera med att vända på huvudet och få upp det ordentligt. De är så stora nu våra små prinsar =) Krya på er där hemma, så vi kan komma och häls apå någon dag nu snart jag och Alex. Sedan kom jag och Daniel fram till att familjen Grann/Heningsson är bjuden på middag här hemma. vi får kolla vilken dag som passar er, då Emil slutar tidigt kanske.PUSS!

2010-02-18 @ 11:06:08
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/
Postat av: Ida

usch jag förstår att det var en traumatisk upplevelse. Är nog värre för föräldrarna än barnet i såna lägen. Vilken tur att det gick bra och han slapp bli rädd!

Kramar

2010-02-18 @ 14:56:43
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Carro

Stackars lilla plutten!

Tur att det gick bra! :)

2010-02-18 @ 17:38:36
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0