Grattis Alex, 4 månader i dag!

I dag för 4 månader sen föddes Elaine och Daniels lilla, underbara Alex! Elaine sms:ade tidigt på morgonen att vattnet hade gått och jag minns att jag blev så himla nervös och alldeles pirrig i hela kroppen! Det kändes så overkligt! Snart skulle han vara här -ute och tillsammans med sin mamma och pappa. =)

Jag vet nu efteråt att Elaine nästan hade dåligt samvete för det sms:et därför att jag hade gått en vecka över tiden och Alex då skulle komma några dagar tidigt. Det hade hon absolut inte behövt!! Eftersom vi nästan gått igenom hela gravditeten tillsammans så kändes det bara så underbart!
Jag blev snarare peppad för min egen förlossning så när Emil kom hem från jobbet gick vi ut och gick i Ruddalen. Det var riktigt jobbigt kan jag säga! Emil fick dra mig upp i alla backar och jag minns att vi mötte flera som var ute och sprang och jag kände mig så jäkla klumpig! Men under promenaden fick jag ett mms av Elaine "Hälsa på Alex =)" och en bild..Han var så himla fin!! Både Emil och jag tyckte det var jätte underbart och tanken på att vi snart skulle ha vår egen bebis gjorde det extra stort!

Jag vill i alla fall tro att promenaden i alla backarna gav resultat.. =)

Senare på kvällen kände jag att något var på gång. Jag hade ont i ryggen (förvärkar) men det var inte en återkommande smärta utan det gjorde ont i nästan en timme utan paus och sedan kom den inte tillbaka mer under kvällen så vi gick och la oss. Jag vaknade sedan vid 04 på morgonen utav värkar och ett dygn senare, 04.08 var han ute.
Alex föddes eftermiddagen den 1 Oktober och Milo kom tidigt på morgon den 3 Oktober. Det skiljer 1 1/2 dygn på våra pojkar och vi låg vägg i vägg på BB =)

Jag märker att detta blir återkommande i bloggen men våra barn är ju det bästa på jorden så egentligen finns det inget bättre att skriva om! Grattis igen Alex, du har fått jätte fina föräldrar och du är är en sådan underbar liten kille! <3

Alex spanar in Milo =)
kj
Ni hittar familjen Karlsson/Frank här =) www.tjocktjockarebebis.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Carro

Era pojkar är så himla söta! :)

2010-02-02 @ 10:13:02
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: elaine

Naaaaw =)

2010-02-02 @ 12:02:34
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0