Design.

Ja som ni ser så får jag ingen ordning på det. Jag önskar att jag visste hur man gjorde en snygg design eller i alla fall fick ordning på spalterna men tyvärr..
Det är också en av orsakerna till mina få blogginlägg den senaste tiden. Det blir helt enkelt inte lika roligt när det inte ser bra ut. Jag hoppas få ordning på bloggen snart och att ni har lite överseende med bloggen ett tag till så ska jag blir bättre med inläggen.

En annan orsak att det inte blivit mycket skrivet den senaste tiden är Milo. Han tar upp den mesta tiden och den senaste veckan har han inte riktigt varit den glada lilla killen som han brukar vara. Jag tror han går igenom en utvecklingsfas för han har krånglat med måltiderna, varit gnällig och gråtit mycket, sovit sämre och velat vara i famnen mycket mer. Han vägrade nappen i flera dagar och eftersom han behöver den för att sova har han gråtit hysteriskt så fort han blivit trött, dvs innan varje sovstund, morgon, förmiddagen, eftermiddagen och kvällen. Nu verkar det ha blivit lite bättre men vill inte ropa hej än..

Vi har även blivit förkylda här hemma. Milo är fortfarande ganska okej, nyser lite i mellan åt och jag hoppas att det inte blir värre än så. Det var så jobbigt för honom sist han blev förkyld. =(
gfdg

Milo sover och nu är det dags att plocka fram semlorna! En dag för sent kanske ni tänker då, men vi åt igår med! ;) Det gäller att passa på innan de tar slut!

Den ska självklart serveras med varm mjölk =)
semla

Kommentarer
Postat av: bella

http://www.snyggareblogg.se/ här hittar du säkert något...men välj inte den jag har bara^^hoppas att ni mår bättre snart!Kram

2010-02-17 @ 21:30:23
URL: http://bellasdag.blogg.se/
Postat av: Ida

mumma! :)

2010-02-18 @ 08:36:03
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Petra

tänder på gång kanske?

kram på er (:

2010-02-18 @ 18:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0