Jul

Vi har haft en riktigt mysig jul! =) Julafton firade vi hos Emils mormor tillsammans med hela familjen och sov sedan över till juldagen då vi åkte upp till landet för att fira hos min mormor.

Hjärtat var riktigt julfin dagen till ära =)

Hemma hos Emils mormor var det först obligatoriska Kalle på tv! Milo var väl måttligt road av kalle och sprang omkring med sin låtande telefon som tjatade hål i huvudet på oss andra =)
fsd


Sedan var det äntligen dags för den goda julmaten! Jag har längtar efter julbordet i flera veckor nu och som vanligt äter man alldeles för mycket. =) Milo åt också bra. Han fick potatis, köttbullar, korvbitar, kyckling och smörgåsbitar med ost på sin tallrik, men mest av allt åt han köttbullarna. =)
Milo satt med vid bordet hela tiden och visade sin bästa sida! =) (Tror det kom med en kycklingbit på Milos tallrik som han inte var helt förtjust i. ;) Men han smakade i alla fall! =)

Sen kom tomten....
och det var fler som var nyfikna på tomten....
Milo var lite förvirrad över tomten och fick nog inte riktigt ihop det då tomten konstigt nog var väldigt lik pappa.. Hm.. =) Men han satt i tomtens knä i säkert 10 minuter så det gick ju bra! =)
Man blir törstig av pepparkakor =) Milo hade fått lov att smaka på en men sen var han i burken hela tiden, vart vi än ställde den så hittade han den. Honom är det svårt att lura!

På juldagen vaknade vi upp hos Emils mormor, åt frukost, busade med Milo, åt ännu en gång och åkte sedan iväg och hämtade mamma innan vi slutligen körde upp till Tjörn för att få lite julmys hos min mormor =)
Emils mormor var uppe tidigt och erbjöd sig att passa Milo så Emil och jag fick lite sovmorgon =) Väldigt snällt av henne!
Duktig kille som borstar tänderna på morgonen ;) i nya mysiga kläder och tofflor som han älskar!

På landet var det riktigt mycket snö så lite pulkaåkning innan tomten skulle komma igen var ett måste!
Den fina STORA bocken som mormor fick av oss! =)
Milos mormor och pappa hjälper till med vantarna =)
Nu ska vi dansa till Milos nya cd-skivor!  =) Hej!

teletubbies

rubriken på klippet är lite rolig, men Milo älskar dom =)

Julen är här!

I år fick julen flytta in tidigt hemma hos oss! =)
gf
Vi bestämde att vi skulle ha en plastgran detta året eftersom Milo tycker om att pilla på allt och vi var inte så pigga på att få barr i fötterna hela julen. =) Förhoppningsvis kör vi på en riktig gran nästa år när Milo är lite större.
fdsd
Hjärtat i morse =) Här ser man några tänder. Milo har fyra uppe och fyra nere. På tisdag ska Milo till tandläkaren för första gången. Jag hoppas han öppnar munnen ;)

fdsf
gdf
finaste!

Lägger in lite bilder från dagarna.

I tisdags var Milo var finklädd med väst hemma hos Emils mormor, då vi hade varit och gjort pass till Milo och mig tidigare. Lillprinsen blev såå söt på sitt passkort! =)
kl
Pappa ligger och vilar i Milos knä framför "jag är en gummibjörn" på youtube. Bästa klippet just nu!
gfgfd
Igår var Carro här och då vill Milo ALLTID dansa i köket! =)
fds
fsdf

RSS 2.0