Uppdatering!

Milos utveckling går med snabba steg kan jag tala om! Han ålar sig fram i väldans fart nu, fram och tillbaka, hit och dit. Det går inte att släppa blicken från honom 2 sekunder när han är på golvet.
Sladden till tvn som går genom hela vardagsrummet och in till sovrummet är den nya upptäckten.. Tur att vi flyttar snart, då ska alla sladdar barnsäkras. Plutten har även börjat gå upp i krypställning, på alla fyra, men tappar styrkan när han ska röra sig och hamnar på magen. =)
Sedan igår har Milo även börjat säga "bla bla bla, da da da, oua oua oua oua" och han säger det hela tiden, speciellt "blablabla" det låter jätte gulligt!!

Här leker älsklingen bland kuddar på Bolagret =)
fs
I tisdags var vi i stenungsund med bilen och passade då på att hälsa på Emils morfar på jobbet. Milo var lika glad som vanligt och satt med och lekte så snällt vid bordet när vi var ute och åt lunch. =)
fsd

I torsdags var det Kick Off på Liseberg för personalen. Gratis buffé, åkande och billigt i baren. Lina, Elaine, Lisa och jag hade trevligt ihop hela kvällen =) Balder var sjuukt rolig att åka igen!! Förra sommaren var ju magen i vägen ;)

Söta Lina och Lisa. =)
bvcvcb

Elaine och jag körde inte på lika seriöst ;)
nbvnv
<3

I dag har Milo och jag varit på babyproffsen med familjen Karlsson/Frank. Alex fick en gåstol och Milo ett blått parasoll till vagnen. Tur att dom fortfarande är för små för att vara avundsjuka på varandra ;) Jag är i alla fall jätte nöjd med parasollet!

Kommentarer
Postat av: sanna

Ja lisebergskickoffen har man ju hört om... där var ju också en viss I... =P där kunde du fåt chansen att se honom, kanske du gjorde? haha

2010-04-25 @ 18:18:03
URL: http://frokenryding.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0