Full rulle =)

gfhgf
Milo har varit aktiv i dag och ålat omkring i hela lägenheten. Från rum till rum. Jag har tagit bort mattan i köket så att han ska få lättare att komma fram. =) Han har även gått upp i krypställning flera gånger och försökt ta sig framåt, men det är lite kämpigare.
Nu sover älsklingen i vår säng och jag ska lägga mig bredvid och gosa lite, kommer säkert somna jag med ;)

Uppdatering!

Milos utveckling går med snabba steg kan jag tala om! Han ålar sig fram i väldans fart nu, fram och tillbaka, hit och dit. Det går inte att släppa blicken från honom 2 sekunder när han är på golvet.
Sladden till tvn som går genom hela vardagsrummet och in till sovrummet är den nya upptäckten.. Tur att vi flyttar snart, då ska alla sladdar barnsäkras. Plutten har även börjat gå upp i krypställning, på alla fyra, men tappar styrkan när han ska röra sig och hamnar på magen. =)
Sedan igår har Milo även börjat säga "bla bla bla, da da da, oua oua oua oua" och han säger det hela tiden, speciellt "blablabla" det låter jätte gulligt!!

Här leker älsklingen bland kuddar på Bolagret =)
fs
I tisdags var vi i stenungsund med bilen och passade då på att hälsa på Emils morfar på jobbet. Milo var lika glad som vanligt och satt med och lekte så snällt vid bordet när vi var ute och åt lunch. =)
fsd

I torsdags var det Kick Off på Liseberg för personalen. Gratis buffé, åkande och billigt i baren. Lina, Elaine, Lisa och jag hade trevligt ihop hela kvällen =) Balder var sjuukt rolig att åka igen!! Förra sommaren var ju magen i vägen ;)

Söta Lina och Lisa. =)
bvcvcb

Elaine och jag körde inte på lika seriöst ;)
nbvnv
<3

I dag har Milo och jag varit på babyproffsen med familjen Karlsson/Frank. Alex fick en gåstol och Milo ett blått parasoll till vagnen. Tur att dom fortfarande är för små för att vara avundsjuka på varandra ;) Jag är i alla fall jätte nöjd med parasollet!

<3

milo o my
vivii

Fredagsmyyyyys!

fdsfds
Tittar på Talang och just nu spelar en 8-årig pojke fiol så bra att jag ryser i hela kroppen! =) Jag skulle aldrig våga stå på den scenen när jag var 8 år! Jag beundrar verkligen alla barn som är med i programmet.

Bilder

Vi fortsätter att njuta av solen. Här är lite bilder från igår.
mkmjl
nhjk
hhjk
milo
I dag har vi tyvärr inte varit ute mycket. Vi har haft en riktig städdag för i morgon blir det visning på lägenheten. Har även hunnit med en storhandling. Det kanske låter konstigt och nu låter jag väl som världens matvrak, men att åka och handla är bland det bästa jag vet! =) Jag älskar att packa upp allt när man kommer hem och fylla kylen med massa färsk frukt, grönsaker och pålägg. Är det bara jag eller håller ni med mig?

Imorgon bitti ska Milo på 6 månaders kontroll på BVC. Nu går vi inte dit lika ofta så det ska bli intressant att se hans vikt- och längd kurva. =)

Min lilla älskling och jag :)

jag och milo


Emil är på bio med jobbet så jag har myskväll för mig själv =) Sitter insvept i täcket i soffan och tittar på parlamentet med den här i handen ;) Mumma! Milo sover sen kl. 20.00. =)
mumms

Härliga vår!

Milo är frisk igen sen några dagar tillbaka och vi därför hunnit vara ute och njuta av vädret. I dag har vi bara promenerat hem från torget där vi mötte upp Lina. Men när vi kom hem hann Milo leka och äta ute på balkongen innan det var dags för eftermiddagsluren.

Jag var på torget bland annat för att köpa majskrokar till Milo. Så i dag har han fått smaka på det för första gången. Han gillade dom jätte mycket! Jag har tidigare trott att man var tvungen att vänta mycket längre innan man börjar med kex och majskrokar. Men efter att ha läst lite på olika forum har jag förstått att det är helt ok att börja nu. Majskrokarna är tydligen bäst att börja med då dom smälter fortast i munnen när man suger på dom.

Två sötnosar på vår varma balkong.. över 25 grader och vindstilla under markisen.
LIna och milo
När det är så varmt är det bra med vår markis =) Milo fick även en ny mössa i dag. Lite tunnare än han haft innan.

Så här såg balkongen ut efter jag stylat den till fotograferingen.
balkongen
Fotografens bild.

Förändring

Jag har bestämt mig för att äntligen gå till frisören. Jag vill bli ljusare nu till sommaren, men jag tänkte att ni kanske ville komma med förslag på längden. Här är tre olika bilder.

Första och andra bilden är nästan samma längd såg jag nu ;)
sommar 08
långt

Jag tycker det är jätte fint med kort, men frågan är om jag vågar igen. Kanske något mitt i mellan?
kort

Milo är sjuk

Milo var gnällig och ledsen igår när han skulle sova, vilket är ganska ovanligt. I morse när han vaknade tyckte vi att han var varm och tog därför tempen. 38,3.

I dag hade vi egentligen ett fullspäckat schema med bvc på morgonen, lämna in bilen i stenungsund och därefter möte med banken på samma ställe. Och på kvällen, kalas för Milos faster som fyller 17 i dag. (Grattis Josefin!!)
Vi fick ställa in bvc och kalaset och så fick Emil åka själv till Stenungsund.

Milos feber har pendlat mellan 38,3-39,3. Han har fått flaska och ätit bra hela dagen med undantag för sista kvällsflaskan då han nästan inte åt någonting. Han fick då lite efterrätt, mango/banan och det slank ner lite lättare. I övrigt är han inte dålig, inte förkyld eller så. Vi hoppas på att det är "tredagarsfeber" och att det är bättre i morgon. Älsklingen får sova i vår säng i natt så vi kan ha koll på honom.
<3

Glad Påsk!

Emil, Milo, mamma och jag har varit på Tjörn hos mormor och Lars över påsk. Vi var på landet i två nätter och åkte i dag direkt vidare till Milos farmor och farfar. =)

Jag har inte så mycket tid att skriva på nu, ska sova alldeles strax men jag tänkte i alla fall dela med mig av några bilder från påskafton. Eftersom det var underbart väder så var vi förstås ute och promenerade och åt även middag på altanen. =)
påsk
på påsk
'milo älsklingen

Milo tröttnade på att sitta i vagnen och att få solen i ögonen (ska lämna tillbaka parasollet och vänta på bättre färg) så för en liten stund fick han sitta framåtvänd i sin sele. Jag är annars emot att vända småbarn för tidigt i vagnen, men på landet kändes det okej då det bara var natur att se och inte massa överflödiga intryck.

Milo på minialtanen =)
Milo
På påskafton fyllde Milo 6 månader <3 Tiden bara flyger förbi.

RSS 2.0