Gnälliga tanten

Shit, idag går jag in i vecka 38!! Även om jag är suuuper trött på att vara gravid nu så är det galet att vi har kommit så lång! Snart är han här, vårt lilla hjärta! <3

Loggade nyss in på en mammasida jag har varit medlem på sedan i Januari och där står det hur långt gångna alla medlemmar är. För mig har det alltid känts så avlägset när alla andra varit i vecka 38 men på min sida stod det nu:

"Redan i 38:e veckan och bara 20 dagar kvar!"

"Hjälp!" Var det första jag tänkte då, 20 dagar, det är ju ingenting!
Samtidigt så är det så dubbelt och känns precis tvärt om. 20 dagar (kanske 34..?) hur ska jag ORKA?

Den här magen är som sagt ganska otymplig nu..
37

Märker att jag är mycket mer lätt irriterad nu med. Är så himla otymplig och känner mig i vägen för mig själv hela tiden. Ingenting passar längre och snygg var längesen jag kände mig!

Ordet snygg har jag nu mera fått utbytt mot ord som "Enorm", "Jätte kulan" eller det populäraste " Hallå TJOCKIS!!" Snälla säg inte det till en gravid kvinna... Jag må vara tjock om magen just nu, men detta beror på att det ligger en 3 kilos bebis där inne och bara växer och växer..

Det bästa är ju att det oftast dom som själva har några kilon för mycket som gärna säger detta till en.. Vad skulle hända om jag skulle svara tillbaka med:

"Ja, men nu kan ju du och jag handla på samma avdelning ;)" Tåls att tänka på..

Sedan sover jag så himla dåligt på nätterna och det hjälper väl inte heller humöret direkt...Så här brukar en natt se ut:

23.00-00.00 - Gör i ordning mig för sängen, lägger mig och tittar på tv och kommer på 5 minuter senare, ibland 1, att jag MÅSTE gå och kissa igen.

01.30 - Vaknar av att det är för varmt och öppnar ett fönster eller balkongen. Kissar.

03.30 - Vaknar. Min höft/sida har domnat och jag måste vända mig om. Tro mig, med den här magen är det ingenting man kan göra i sömnen utan kräver kraftansträngning. Denna rutinen påminner mycket om en strandad säl, eller, tänk val föresten!

04.00-06.00 - Vaknar. Nu har andra sidan domnat. Går även upp och kissar en gång till.

10.00-11.00 - Vaknar utvilad.. *host host* och hungrig på frukost. =)

Ja, detta blev kanske ett gnälligt inlägg, men det är väl de ens blogg är till för, att få skriva av sig. Slippa ta ut allt på sin omgivning? Jag tycker nästan alltid att det känns bättre efter att ha fått skriva av sig lite. =)

Nu ska jag titta på förlossningskliniken och äta choklad! =) Tackar Losec Mups för det!

Kommentarer
Postat av: ida

ja med my, du är höggravid! Klart att du får klaga! Jag är helt obefruktad men klagar ändå. ;)

2009-09-04 @ 15:14:00
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: elaine

Man får klaga. =) fråga min karl ;) Så losec hjälpte??Om det hjälper så är jag lika otymplig och sover lika dåligt =)Nu är vi snaaaart där =)

2009-09-04 @ 17:47:04
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej hjärtat! Du är världens finaste! Och har världens finaste mage och snart är lilla milo här! Äntligen! Längtar efter att få se hans vackra ansikte! Och du ang babyshower ring mig om du orkar innan du föder eller om du vill ha ett " Välkommen till världen milo, och grattis världens bästa föräldrar!" Puss!

2009-09-05 @ 14:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0