Torsdag

jag

Nu har glasögonen åkt på och jag har bytt om till mjukiskläder. Sitter nerbäddad i soffan tillsammans med 100 kuddar och tittar på Criminal Minds. Passar även på att blogga lite samtidigt då Emil är och spelar match och jag är en fegis för att se sånt här ensam. Det är konstigt, för trots att jag VET att jag kommer blir rädd om jag tittar på programmet så gör jag det ändå.. Varför utsätter man sig för det?

På tal om tv-program föresten så ÄLSKAR jag att Idol har börjat nu igen! Det är helt klart ett av mina favoritprogram och nu i början är det ju bara för roligt!

Både Lina och jag skyndade oss hem från Cappuccino förut då vi inte ville missa det och jag fastnade med ytterkläderna på i soffan högt skrattandes för mig själv! Mina gravhormoner gör att jag får sånna hysteriska skrattanfall och tårarna bara rinner längs kinderna. Vissa är ju bara helt otroooooligt dåliga..! Ibland vet man verkligen inte om man ska skratta eller gråta :-)

Det värsta var ju igår! Två killar lurade juryn att dom var "super töntar" och den ena sprang rätt in i dörren på vägen ut.. Hjälp säger jag bara.. Jag köpte det rätt av! Fick till och med så ont i magen att jag var tvungen att gå ut i sovrummet då jag tyckte det var för mycket förnedrings tv att visa dessa stackars pojkar... Emil fick sedan ropa tillbaka mig då det kom fram att det bara var ett skämt. Då kunde jag skratta åt det.

Här är bilder från Cappuccino.
cafe!
kimia
Carro var också med och fikade men tyvärr blev bilden på henne alldeles suddig. Vår digitalkamera är verkligen jätte gammal nu och som tur är så ska vi köpa en ny nu i dagarna. Vi måste ju ha en bra nu när bebisen snart kommer!

Kommentarer
Postat av: Carro

Haha! Jag trodde bilden på mig blev dålig!Jag håller med dig, Idol är sjukt roligt! =D

2009-09-10 @ 23:00:04
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: elaine

söt du är som köpte nördkillarna. Jag sa direkt att det måste vara fejk... =) Visst är det skönt att idol är igång =)Nu får vi ses snart.

2009-09-11 @ 00:18:54
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag kollade också på Criminal minds efter idol.Niklas kom hem precis när det började så satt och höll i mig i honom när det blev läskigt:P haha. sicken tönt man e ibland^^

2009-09-11 @ 00:49:08
Postat av: Carro

Sv: Haha jag veeet! Men som sagt förr hade man ju 1000kr att röra sig med. Nu har man ju som sagt en egen ekonomi att röra sig med! =D

2009-09-11 @ 15:26:13
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0