Tisdag, 4 dagar över tiden..

I dag har Emil och jag åkt bil större delen av dagen. Vi har varit på Freeport, Ikea, MVC och Babyproffsen.
Freeport är ju inte mitt favoritställe direkt men Emil lyckades övertala mig att åka. Jag hittade nämligen bra korgar till badrummet där för ett tag sen och var sugen på att köpa två till nu som vi kan ha nappflaskor, bitringar, nappar m.m. i. Dom fanns ju självklart inte kvar nu så vi fick köpa andra på IKEA senare.
Emil hittade skor som vanligt men åkte bara därifrån med två t-shirtar som jag övertalade honom att köpa. Han har två likadana i en annan färg och jag tycker han är så het i dom! ;-)

Efter freeport åkte vi till Ikea och åt lunch och handlade lite. Lillen fick badlakan, en filt och en jätte mysig pläd att ligga på =)
badlakan till!
pläd från ikea

Vi köpte även en snorsug, termometer och en lotion till bebisen på Babyproffsen.
korgar till bebbe
Korgarna vi köpte på ikea

Monica på MVC trodde inte att vi skulle behöva en termometer precis i början, men jag tycker att det känns tryggt att ha hemma ifall man misstänker att han har feber så kan man lätt kolla det.
Det finns tusentals listor på saker som folk påstår att man bör ha hemma när bebisen kommer. Jag tror att det är viktigt att man går igenom dessa listor själv och tänker, vad kommer JAG vilja ha hemma, vad kommer få MIG att känna mig trygg och säker och inte lyssnar för mycket på alla andra. Om detta nu då är en termometer eller att man vill ha ersättning hemma i skåpet för att känna sig trygg så ska man självklart köpa det.

Allting var föresten bra på MVC. Bebisen hade bra hjärtljud och mitt boldtryck var bra som vanligt. Järnvärdet låg fortfarande på 119 men det beror på att jag slarvat med tabletterna lite senaste, så får börja ta dom regelbundet igen. Jag fick en ny tid till nästa tisdag, 6/10, men Monica trodde inte att jag skulle behöva komma då, så förhoppningsvis är han här inom en vecka! =)

I morgon blir det vila i soffan/sängen igen, kanske tvättar lite.

Kommentarer
Postat av: elaine

jag har med köpt den temometern och en nässug, dock den med slang istället =)

2009-09-30 @ 12:13:57
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/
Postat av: Ida

jag har träffat en nyfödd bebis idag. jag ville ta med henne hem!! har varit på bvc de två senaste dagarna och fått vara med på en massa kontroller på de små liven. då har jag allt tänkt på dig. Hoppas det händer snart så du också får en liten att pussa på. :)

2009-09-30 @ 18:29:21
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Carro

Sånna korgar köpte vi väl på Ikea till våran Nicaragua familj?? =)

2009-09-30 @ 18:56:17
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback