Försäkring -Aaaah!!

Har hållit på hela morgonen och förmiddagen med att fylla i en försäkring för mig som ska skickas in snarast. Jag har en för mig och bebisen under graviditeten och förlossningen och det kan vara skönt att fixa en försäkring som gäller efter detta innan förlossningen.

När det gäller bebisen så är det bra om man skickar in en försäkring med en gång när bebisen kommit. Skulle man upptäcka någon sjukdom eller problem på undersökningen på BVC sen så kan det vara väldigt svårt att få bebisen försäkrad. Men har man då skickat in detta innan så har man ju som sagt redan en.
Men eftersom lillen inte har kommit ännu så kan vi inte fylla i så mycket än, Längd, vikt mm. Det var lite värre med min... 

Det är massa frågor man ska svara på och eftersom jag har astma så undrar dom, vilket år/månad jag insjuknade, vilka behandlingar jag har genomgått, vilka mediciner jag har tagit mm. Eftersom jag insjuknade när jag var 4-5 år så är allt detta väldigt svårt att komma ihåg..

Jag har därför suttit i telefonen i flera timmar. Pratat med vårdcentralen, Östras barnklinik, deras arkivavdelning, ja med alla möjliga personer.. Sen kommer man ju aldrig fram direkt utan får lämna sitt telefonnr och bli uppringd senare. Jag väntar fortfarande på samtal från min läkare på vårdcentralen.

Och nu när jag verkar ha koll på alla frågor och vad jag ska svara så kom jag på att jag har ju glasögon med.. Ja då måste man svara på samma frågor fast utifrån det. Och självklart får jag inte tag på min optiker!
Var även hos någon specialist när jag fick en kaborreboll i ögat, jaha vad var det för mottagning nu då och vad hette han..? Jag började nästan gråta när jag kom på detta med glasögonen.. Det är så jävla krångligt!!

Men så är det väl att bli vuxen.

Här kommer det i alla fall snart ligga en liten människa som inte har någonting att oroa sig för. Mamma och pappa tar hand om allt! =)
hejsan

Idag har föresten "mamma och pappa" varit ett par i 4 år och 9 månader och beräknar bebis om 2 dagar =) Hade varit den finaste presenten om du ville komma ut till oss idag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad duktig du är. Ångest jag får när jag tänker på det där. Usch det tar jag sen =) Men barnförsäkring måste man ju ha. Blä o fy. Hoppas han komme ridag då, men ja tippar fortfaqrande på 27e för din del =) och 9e på mej. Borde kunna tippa på betsson ;)

2009-09-23 @ 15:24:34
Postat av: Pety

åhh hihi tack :)

ohh 1 dag :D

2009-09-23 @ 17:19:19
URL: http://oktoberbebbe.blogg.se/
Postat av: Carro

Grattis på eran dag! =D

2009-09-23 @ 17:31:12
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0