4 dagar till BF!

Ja vad ska jag skriva mer.. Jag är sjukt trött på att bara gå och vänta nu och jag sover så jätte dåligt på nätterna. Jag somnar aldrig helt utan halvsover bara, vaknar flera gånger i timmen, drömmer, jag kan säga att jag HATAR nätterna nu mera.

I natt hade jag typ hallucinationer om att det var stora kryp på mig. Jag flög upp som ett skott ur sängen, väckte Emil, tände alla lampor och drog ut alla sängkläder.. Klockan 4 på morgonen.. Inte konstigt att Emil försov sig i morse. Förlåt älskling.

Nu har förlossningskliniken börjat, mitt hemska favoritprogram, återkommer senare!

Kommentarer
Postat av: Gabriella

jo jag mår fint! fasst jag börjar bli förkyld nu docl:-s jag förstår att du är trött! men du är så super duktig! vi får träffas snart igen...men det får nog bli efter att milo har kommit för du måste vila nu! puss puss

2009-09-21 @ 14:47:21
URL: http://bellasdag.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh sweetherat! Tycker synd om dej. jag har motsatta problem mot dej nu..?? haha =) Sover osm en gris, hela tiden. La mig igår vid 1, sov till halv 2 idag. orkar inte göra något, och tro mej här behövs städas. Ska försöka dra igång det nu. Puh!

Ska vi se om vi hinner fika på ons eller tors om inget hänt? En sista innan vi blir morsor :)

Ps. hur tänker du ang finalfesten på lise??

2009-09-21 @ 15:28:51
Postat av: Anonym

Kul stavning på sweetheart jag skrev sist =)Jo, men ja tänkte också så. Säger att man kommer, de vet ju hur läget är ändå. Så får vi se sen. kanske man kan gå dit en stund och heja, kanske inte har ro att äta och allt, men det visar sig.ja torsdag blir bra. Ska till MVC vid 11 tiden, så efter det?

Hur har du tänkt ang myskvällen hos Eliza på kvällen på¨torsdag? Jag sa att jag gärna åker dit om jag mår bra och inga känningar har.

2009-09-21 @ 18:47:11
Postat av: Carro

Hjärtat då! Jobbigt för dig att du sover så dåligt! Du får vila och ta det lugnt nu på dagarna! PUSS!

2009-09-21 @ 23:01:23
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0