25 september!

Dagen Emil och jag gått och väntat så otåligt på hela året är äntligen här, fredagen den 25 september! Tyvärr så har nog inte Milo riktigt förstått att detta är dagen som han ska komma ut till oss. Han har det så bra i magen och ser nog ingen anledning att stressa något. =)
Det är ju faktiskt väldigt ovanligt att bebisen kommer på den beräknade dagen och nu hoppas jag bara att han kommer i dagarna och att jag slipper gå och vänta i 2-3 veckor och bli igångsatt.

Jag har haft förvärkar (molande mensvärk i ryggen) i flera dagar och som sitter i nästan hela tiden men sen händer det tyvärr inte så mycket mer...
Kom ihåg att vi väntar otåligt precis som ni och jag är jätte glad att vi har så många som bryr sig om oss och är nyfikna på honom men nu är det måååånga som undrar om han kommit bara för att jag inte svarat på sms eller bloggat på några timmar, hehe. Jag behöver vila mycket nu och orkar inte alltid svara med en gång. Hoppas ni förstår :-)

Vill ni ha senaste uppdateringen om magen är borta eller inte så går det alldeles utmärkt att höra av sig till de blivande gudmödrarna Lina och Carro! Dom har jour från och med nu svarar gärna på alla era frågor ;)

Det är även möjligt att jag lämnar något kort meddelande till er här på bloggen undertiden jag klockar värkarna på www.varktimer.se.

- Jag ligger fortfarande inne hos mamma och gottar mig!
idag, bf

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0