Milo 3 veckor!

För tre veckor sen låg han inne i min mage och nu är han här och bor med oss och det känns bara så himla självklart, som om han alltid har varit här. Det är galet hur mycket man hinner älska en liten människa på tre veckor! Vi älskade honom självklart från första stunden vi såg honom, men jag visste inte att det fanns så här mycket kärlek! Han är världens underbaraste!

Tiden har gått så himla fort, han känns redan så stor och duktig! Förut när jag skulle bädda vår säng satt han upp i sin egen säng med hjälp av en kudde och följde mig runt med blicken då jag gick runt i rummet. Ska man verkligen kunna det när man är tre veckor? =) Han brukar få sitta i soffan också med hjälp av en mjuk kudde bakom ryggen och då sitter han snällt och titta på allt möjligt i rummet, det ser jätte gulligt ut =)

Milos favorit saker att titta på i lägenheten just nu är: ljusslingan i vardagsrummet, väggdekorationen bakom sängen och mobilen över skötbordet.
vid ljusslingan väggdekoration i badrummet

En bild på snyggingarna hemma hos Emils föräldrar förut idag=)
Emil och Milo

Just nu ligger sötnosen och sover men han vaknar nog snart och är hungrig. Varje gång man tar upp honom ur sängen när han har sovit kommer man på hur mycket man har saknat honom =)
gosi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0