Hejsan! =)

Sitter och tittar men framför allt lyssnar på när Eddie sjunger Beautiful Day i Idol och kom och tänka på att det faktiskt varit en väldigt bra dag idag =) Men jag ska börja att berätta om igår. Milo var helt underbart nöjd hela dagen och vi hörde inte ens ett litet gnäll ifrån honom.
Emil och jag letade vinterjacka till mig och förhoppningsvis har jag en nästa vecka då den jag gillade inte fanns inne i min storlek just då, men däremot fick jag med mig tre par stövlar hem från skopunkten. =)

När vi kom hem på kvällen avlöste besöken varandra som vanligt. =) Men det tycker vi är trevligt!  Mormor och Lars var här först och hade med sig lite bullar, och strax efter kom även Lina så hon hann med att fika med oss. Det är ju självklart många som är nyfikna på Milo så senare på kvällen fick vi även besök av Manne och Hannes.
Eftersom Milo hade varit så snäll hela dagen och även sovit ganska mycket så var vi övertygade om att vi skulle få igen det senare på kvällen/natten men han var på bra humör hela kvällen och natten var den bästa hittills.

Idag har vi varit på BVC. Milo väger nu 4945 gram. Han har gått upp 540 gram sen vi åkte från BB. Det känns jätte skönt att han har gått upp bra i vikt den här veckan trots min mjölkstockning. Milo har blir ganska ofta blå runt läpparna och det kan tyda på syrebrist om det går och blir blått på läpparna. Ofta händer detta när han anstränger sig och det är tydligen ganska vanligt, men vi pratade om detta vid hembesöket och då sa hon att det inte är någon fara så länge det inte blir oftare. På en vecka är det ingen förändring så bara för säkerhetsskull och mycket för att jag ska kunna slappna av så ska vi på ett läkarbesök nästa vecka.

Om det nu skulle vara något med andningen så skulle hon hört det idag så hon men att det alltid är bättre med ett besök för mycket och mycket också för att jag inte skulle behöva oroa mig. Oroa sig är föresten det ENDA man gör nu som förälder. (Rätt Elaine? ;) )
- Är han för kall? Behöver han en filt till? Undra om han gnäller för att han inte får i sig tillräckligt med mat? Undra om den nagel gör ont på honom? Har han ont i magen? Andas han? Kommer han spy när vi sover? Sitter bilbältet för hårt?  Jag kan fortsätta hur länge som helst =)

Efter BVC åkte vi i alla fall till Frölunda Torg som hade invigning av nya Frölunda Torg men det var så mycket folk så vi vände i ingången. Lina mötte upp oss hemma sen och nån timme senare kom även Elaine, Daniel och Alex.
Oj vad Alex är söt- och liten! Han väger ju ingeting om man jämför med Milo, vilket jag självklart gör ;) Är så van att gå och bära på Milo och för mig är ju han en liten plutt, så när man håller Alex så är ju han lätt som en fjäder =)
Det var väldigt roligt att ha dom här och prata lite förlossning och gosa lite med Alex =) Nästa gång så kommer vi till er!

Detta inlägget har tagit hela Idol att skriva, blev lite distraherad =) Äntligen harklade Rabih fram lite kraft i rösten, det var ju verkligen på tiden!

Kommentarer
Postat av: Bella

hej gumman! jag skickade ett sms till dig men jag vet inte om du fått det? eller så har du kanske inte haft tid att läsa/svara^^ saknar dig! och är väldigt nyfiken på Milo.kram

2009-10-23 @ 22:01:36
URL: http://bellasdag.blogg.se/
Postat av: Bella

Det är ingen fara alls! förstår att det är mycket med Milo å så. ja jag är ledig på fredag dag tror jag. går det bra för er då? kram

2009-10-24 @ 18:23:37
URL: http://bellasdag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0