Fortfarande inte frisk..

I morse när jag vaknade så kände jag mig mycket bättre än igår. Mamma kom hit vid 1-tiden och då hade Milo precis ätit så vi bestämde att vi skulle ta en liten promenad i ruddalen så lillen kunde få sova en stund. Det blev inte så värst mycket sömn under natten så Emil passade på att sova under tiden vi var ute och gick.

Smart som jag är tog jag inte på mig tillräckligt med kläder och senare på eftermiddagen kom självklart den hemska smärtan i bröstet tillbaka och med den även febern..39,4. Tror även det berodde på att Milo sov så länge och att jag inte tänkte på att tömma bröstet. Det gör jag inte om igen.

Emil och mamma bäddade ner mig i soffan och efter att ha tagit några värktabletter och sovit nån timma fick Emil hjälpa mig att sätta mig upp så att jag kunde pumpa.
Det är sjukt jobbigt att ha så hög feber att man behöver hjälp för att sätta sig upp och jag är glad som har världens bästa sambo som matar mig när jag inte ens orkar hålla en smörgås själv.

Jag känner mig lite bättre igen nu, även om jag fortfarande har lite feber. Febern går upp och ner beroende på hur bröstet mår så nu ska jag bli bästa vän med bröstpumpen så att jag aldrig behöver vara med om detta igen.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på fotboll och gosa lite med min stora älskling!
Hoppas för allas skull att detta var sista inlägget om mjölkstockning =)

Kommentarer
Postat av: Carro

Det låter inte alls kul med mjölkstockning! =(

Hopppas att du blir bra snart!

puss!

2009-10-20 @ 22:22:18
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Petra

krya på dig!

2009-10-21 @ 20:20:14
Postat av: Ida

Nej det förstår jag är hemskt. kroppen är så konstig som reagerar sådär. Hörde att du mår bättre nu i alla fall. Det var väldigt skönt att höra. :)

2009-10-23 @ 10:12:45
URL: http://kongens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0