Stora killen sover i spjälsängen nu! ;)

Skulle till apoteket förut och messade Elaine som då också hade planer på att åka till torget så vi gjorde lite ärenden och tog en fika tillsammans. =) Tycker det är himla bra att vi bor så nära varandra, då blir inte ett sånt projekt att ses alltid och man måste inte alltid bestämma långt innan. =)

Jag skrev ju att jag skulle till apoteket och det var för att varje dag får Milo 5 stycken AD-droppar och 5 stycken Sempers magdroppar. Skulle egentligen köpt Miniform magdroppar första gången men köpte fel. Men på BVC i går så sa hon att man gärna kan ge både sempers och miniform så i dag köpte jag även miniform dropparna. Dom ger man 10 st droppar av strax innan varje måltid och ska bryta ner bubblor och skum som blir i magen av luften dom sväljer när dom äter. Så nu hoppas jag att detta kommer hjälpa honom få mindre ont i magen. Det blir himla mycket droppar att ta varje dag nu men om han mår bättre av det så är ju det jätte bra!

spjälsängen

I går satte Emil ihop spjälsängen igen så i natt var första natten som Milo sov i den =) Vi tyckte det var dags att flytta ur babykorgen nu då han har börjat att slå i kanterna med armarna så vi har fått lägga massa filtar runt om så att han inte ska slå sig.
Nu ser han plötsligt pytteliten ut igen om man jämför med när han låg i den andra sängen =) Lilla fina älsklingen!
fdgfh

Kommentarer
Postat av: Carro

Sötnosen! <3

2009-11-11 @ 22:24:41
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0