Grattis på 5 veckors dagen!

Mammas lilla prins som just nu ligger och sover =)
milo 5 veckor!
Igår åkte jag och Elaine in till stan med våra småttingar och spårvagnsresan dit tog en timme! Vi ville helst inte ta en gammal spårvagn och självklart då så kom det tre stycken gamla vagnar efter varandra när vi skulle åka iväg. Vi hoppade då på 8an och tänkte byta vagn innan tunneln men att sedan komma på en ny vagn eller buss var nästan omöjligt pga allt folk.

Jag hatar folk som inte fattar att man måste få kliva AV spårvagnen innan dom kan gå PÅ. Speciellt om man då har en barnvagn eller som nu TVÅ stycken barnvagnar och knappt kommer av för folk är så ivriga med att gå på.
Som sagt, det tog sin lilla tid..

Väl inne i stan köpte vi farsdag presenter som var uppdraget för dagen, handlade lite kläder till småttningarna och  gick och fika med Lina. Sen var det lite amning och vagnen hem igen. Jag mötte upp Elaine vid 14.30 på min hållplats och Milo somnade så fort han kom ner i vagnen tills vi kom hem 19.00, helt perfekt!
Testade att ge Milo lite mat innan vi skulle ta vagnen hem på fiket men han var mer intresserad av att sova så jag gav upp det ganska snart.

Elaine och Alex på vagnen hem =) Tack för en trevlig dag!
elaine och alex

Lina
lina!

Milo bara sov och sov.. =)
milo sover i vagnen!
Lina åkte sedan med mig och Milo hem och hade vår vanliga Idol-fredags-kväll =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0