Dagens andra inlägg.

Ibland är det jätte svårt att komma på rubriker, håller ni med? Nu ligger Milo och sover så jag passar på.. ;)

Vi gick till torget vid 12-tiden och sötnosen somnade i vagnen med en gång =) Jag köpte magdroppar på apoteket och handlade även lite på hemköp innan vi promenerade hem igen. När vi kom hem tog jag upp vagnen i lägenheten (brukar lämna den i trappuppgången) så Milo kunde fortsätta sova och inte bli störd av att lyftas upp i mjukliften. Då brukar han nämligen vakna. Det var en bra idé för jag hann både äta lunch, titta på en film och sova en stund. =)  Vaknade sedan 15.20 av att Milo gnällde, gav han lite mat och sen somnade han om igen.

Gud vad han sover, i natt somnade han kl. 23 och vaknade inte för ens 04.00. Då fick han lite mat och somnade om direkt och vaknade 07.00. Så mycket har vi nog inte sovit här hemma på fem veckor ;)

Igår hade han ont i magen hela dagen, var jätte ledsen flera gånger och sov nästan ingenting.. Carro kom hem till oss efter jobbet och Milo somnade i hennes famn med en gång. =) Tyvärr sov han inte så länge så Emil och jag fick äta tacos i omgångar medan den andra höll Milo. Han ville bara vara i famnen igår och blev galen om man försökte lägga ner honom eller sätta honom i babysittern. Antagligen därför han sover så mycket i dag?

Vid 18-tiden i kväll ska vi iaf hem Emils föräldrar och äta middag =) Milo har sovit hela dagen så han kommer säkert vara vaken när vi är där =). Men i går var ju ingen bra dag för Milo så jag hoppas att han mår bättre i kväll för annars är bröstet det enda som hjälper. Men men vi får se. Förstår dig Elaine, men man kan ju aldrig veta innan och det är ju inte roligt att stanna hemma bara för något som kan hända. Hoppas dom är på bra humör i kväll eller vad säger du? =)

Inte så jätte roligt inlägg kanske men ni får stå ut ;)

Kommentarer
Postat av: Carro

Det är alltid kul att läsa det du skriver! :)

2009-11-09 @ 09:58:58
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: elaine

=) Jag åkte på restaurangen och han sov som du sa hela tiden =) Underbart. Dock när vi kom hem vid 20.30 vaknad ehan och var sååå pigg =) Ville inte sova, bröstet va också det enda han ville ha. mammas famn och brösten. Han somnade inte förrän 00 =) men han sov iallafall på resyaurangen ;)



De börjar bli lite mer vakna och pigga nu, men som du säger, dagen efter brukar resultera i desstu mer sömn =)

2009-11-09 @ 12:03:37
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0