BVC

Emil började jobba i måndags men idag är första dagen som Milo och jag har varit ensamma. Vi hade tid på BVC 13.15 idag och jag måste säga att det var lite pirrigt att göra i ordning honom själv och se till att vi skulle hinna med spårvagnen. Jag stod självklart på hållplatsen i god tid så att jag kunde ta nästa spårvagn om den som kom var en gammalvagn. Är inte riktigt redo att be om hjälp med vagnen i trapporna än ;) Som tur var så kom det en ny vagn både dit och hem och Milo sov i vagnen hela tiden.

Det gick jätte bra på BVC med, jag tycker så bra om henne som vi går till där. Milo fick också massa smicker och beröm av en annan barnmorska när han låg på skötbordet. Hon kom fram och pratade med honom flera gånger och tyckte att han var så söt och duktig på att fästa blicken. Och jag kunde bara svara : Ja det är han =)

I morse när Milo låg på skötbordet efter att vi bytt blöja låg han som vanligt så nöjt och tittade upp på mobilen så jag passade på att busa lite med honom och då fick jag ett jätte stort leende tillbaka och flera nöjda ljud. Innan har jag varit lite osäker på om det bara är gaser som spökar men idag sa barnmorskan att eftersom han är så duktig på att fästa blicken så var hon övertygad om att han log "på riktigt." Då blir man himla stolt! =)

Milo 1 månad:
Nu väger Milo 5485 gram och är 57 cm lång. Hans huvudomfång var idag 39,3 cm. Han har gått upp 275 gram och vuxit 2 cm på en vecka! Duktiga killen!

Kommentarer
Postat av: Carro

Åh vad roligt att det går så bra för honom!

Han är allt bra duktig min gudson! =D

Man längtar efter att få ett stort leénde! Förstår att du blir jättestolt!! :D

2009-11-04 @ 20:35:44
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Ida

ja gud vad duktig han är!! vid tre veckors ålder måste barnet ha uppnått sin födelsevikt och han har ju nästan gått upp ett kilo nu ju! Ni är så himla bra! =D

2009-11-05 @ 12:33:58
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Carro

Tack! :) Haha ja jag börjar tröttna på min vatten och bröd diet!! Haha! ;D

2009-11-05 @ 20:39:10
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0