Back to the 80's

I kväll blir det första gången som jag ska vara borta från Milo. I dag fyller även Milo 7 veckor så det känns ganska lagom att åka i från honom ett par timmar. Jag vet att Milo har det lika bra hos sin pappa så det känner jag mig inte nervös över, jag vet att han klarar sig utan mig. (Är väl snarare jag som inte klarar mig utan honom ;) )
Vad han dock inte klarar sig utan är mat och jag har pumpat ut mjölk som Emil ska ge honom och vi har testat att ge med flaskan tidigare så vi vet att det fungerar bra. Jag är övertygad om att jag kommer sakna honom massor när jag är borta, men det ska ändå bli väldigt roligt att "bara" få vara My en kväll. =)

Nu är ni kanske nyfikna på vad jag ska göra? ;) Min kompis Gabriella ska ha 80-tals fest tillsammans med två av hennes kompisar och fira att de har fyllt år. Dom har hyrt en jätte stor lokal och där blir det middag, underhållning, dans, talangjakt och mycket mer har jag förstått. Alla kommer självklart vara utklädda och det kommer säkert bli en del 80-tals musik ;)
Ska ta med mig kameran!
80 talet
Nu ska jag äta lite medan Milo sover =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0