Vår lilla älskling


är en pojke!!

Allt såg jätte bra ut på ultraljudet och BF är bara framflyttat en dag, till den 25 september! Han hade väldigt svårt att vara still, då armar och ben for hit och dit, så barnmorskan fick jaga honom med ultraljudet ett tag, men han låg fint i profil. Vilken liten underbar människa vi har skapat! 

Milo

När vi träffade barnmorskan så sa vi redan från början att vi jätte gärna ville veta könet om det var så att man såg det på ultraljudet. Hon berättade då att det har blivit väldigt strängt med det pga debatterna som pågått i media, men att om man såg väldigt tydligt så kunde vi få gissa och då skulle hon kanske bekräfta. 
Både Emil och jag blev nog lite besvikna av att höra det, då vi inte trott att det skulle vara något problem, men självklart glada över att höra att  bebisen mådde bra och allt såg bra ut. Det är ju trots allt det viktigaste! 

Men när hon senare zoomade in mellan bena så var det väldigt tydligt! Vi såg alla tre en liten snopp och innan hon sa "Ja, här är det ju rätt tydligt så här skulle ni ju kunna gissa...." hade nog både Emil och jag räknat ut att vi skulle få en liten pojke! 
"Är det en pojke?!" frågade jag spänt. Barnmorskan bekräftade då men sa även, "Ja, med 95% säkerhet så är det en pojke, men ni hörde det inte från mig! ;) "

En annan sak som var så himla gulligt var att innan vi fick veta könet så zoomade barnmorskan in ansiktet på bebisen och då såg man jätte tydligt Emils näsa! Precis i det ögonblicket så kände jag på mig att det var en kille! =)

Allt känns jätte bra och jag tycker det är extra roligt därför att jag hela tiden varit så övertygad om att det är en flicka, men nu känns allt så självklart, klart det är en liten kille! Vi ska få en Milo! (Theo?) Ja, just nu är han i alla fall en Milo. 

 Efter ultraljudet så hittade vi den här söta tröjan med byxor till och kunde självklart inte låta bli! Igår var jag på stan med Lina och tittade på lite mammakläder. Gud vad svårt det var att hitta något snyggt..! Är alla blivande mammor 50 år? Varför ens kalla det mammakläder, kalla det för vad det är -tantkläder! Vi lyckades i alla fall hitta två toppar, var av en inte var ett "mammaplagg" och ett par snygga spetsleggins så jag var ändå nöjd när Emil och jag åkte hem lite senare. 

nya tröjan
i den här tröjan får magen all utrymme den behöver för att växa! Hittade även en svart "mammatopp" men svart syns inte så bra när man ska ta kort tyvärr. Kommentarer
Postat av: Michelle

GRATTIS! EN LITEN KILLE! <3

2009-05-06 @ 00:37:28
URL: http://oaklandstolemyheart.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hahah vad underbart. GrattisGrattisGrsattis. Jag känner mig lite extra stolt att jag faktiskt alltid har trott det. haha. Supergrattis iaf. Jag tycker att Milo är ett jättefint namn också:)

2009-05-06 @ 10:55:56
Postat av: My

Tack så mycket vad ni är söta! haha, ja det förstår jag Johanna! :D Ja visst är det de=)

2009-05-06 @ 13:25:54
URL: http://enlitenimagen.blogg.se/
Postat av: Anonym

åh grattis my! jag är svinglad för eran skull och som vanligt så fäller jag en tår eller två när jag läser din blogg.

2009-05-06 @ 17:51:25
Postat av: Carro

Jag säger det igen... GRATTIS! =D

Åh vad jag blev rörd när ni berättade!! Lilla fina bebispojken!

2009-05-06 @ 20:42:56
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0