Skötväska och Ikea.

Idag är det tisdag och då är alltid Emil ledig, så vi började dagen med ett besök hos MVC. Jag fick börja med att gå upp på vågen och utan att avslöja för mycket så har jag gått upp mer nu än vid förra besöket. Vi fick även lyssna på bebisens hjärtljud, vilket var jätte mysigt!! Fick en ny tid 9 juni. 
jag

Efter MVC åkte vi vidare till Barnens hus, 421, för att fortsätta vår jakt på vår fina skötväska som är slut i alla affärer! Vi har beställt en barnvagn som heter Emmaljunga City Cross i färgen "Pro Titan". När vi då skulle beställa barnvagnen hos Babyproffsen förra veckan så kunde hon se att alla tillbehör utom skötväskan finns i rätt färg. 

Emmaljunga har helt slut på den färgen av skötväskan vi vill ha då det ska komma nya färger till hösten. Så tillslut idag fick vi tag på väskan uppe i en Barnens Hus affär i Haparand, haha. Kvinnan i affären sa flera gånger "den finns ju annars i svart i det flesta affärer.." och när hon pratade med affären i Haparanda sa hon "Ja, jag vet att den finns i svart men kunden här är väldigt noggrann med att det ska vara Exklusiv Pro Titan" Hehe, Emil fick sig då ett gott skratt! 
Jag anser att när vagnen och alla dess tillbehör ändå kostar så mycket som det gör så är det en självklarhet att det ska matcha! Allt det bästa för vår lilla kille! 

När detta sedan var avklarat så åkte vi vidare till Ikea och tittade på lite bebissaker som vi ska köpa längre fram. Men som alla vet så åker man ju aldrig tomhänt från Ikea och idag var inget undantag. Det blev glas, en ny kudde till soffan, gardiner och mattor till balkongen och köket. 


Efter Ikea ville Emil (som vanligt ;) ) till Stadiums, Sports Outlet som ligger precis bredvid. Det är väl inte min bästa affär precis men Emil hittade i alla fall två mjukisbyxor och en Nike tröja som han fick för 500 kr med sitt Stadium personalkort. Som hittat! Under tiden Emil provade kläder roade jag mig med att ta magbilder i provrummet=) 20+4Vi passade även på att köpa 4 st bodys när vi var på Barnens Hus. 

Kommentarer
Postat av: Ida

vilken lycklig familj ni verkar vara. jag blir alldeles deprimerad eftersom jag spenderade nästan hela dagen ensam!

2009-05-13 @ 09:59:28
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Lina

Hah.. I Haparanda:D Du e så söt!Men jag förstår díg, de ska ju matcha;)

2009-05-13 @ 12:56:02
Postat av: Carro

Hehe ja det är klart att det ska matcha när det ändå är såpass dyrt!

Jag säger det igen: Oj vad magen växer! :D

2009-05-13 @ 20:50:58
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0