Halsbränna!

Och jag som trodde att jag skulle slippa! Jag har nästa aldrig haft halsbränna innan och vet knappt hur det känns. Tills nu. Aj vad ont det kan göra! Igår var det nästan omöjligt att somna, det gjorde så himla ont! Jag fick gå upp och äta lite yoghurt och tillslut kunde jag somna, halvsittandes. 
Det håller i sig i dag med och jag hoppas verkligen att det inte kommer vara så här jobbigt resten av tiden. Har googlat lite och det finns ju saker man kan köpa på apoteket mot detta. Det kommer jag absolut att göra, snarast! 

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet. Har ett pass på 7.5 timmar  så jag får rast( = mat) idag! Underbart. Igår jobbade jag 5 timmar och då får man snällt jobba utan... Hoppas att halsen klarar sig lite bättre idag om den får "riktigt" mat och inte bara mackor som igår. 
Nu får jag åka! Ha en bra dag! =)


Kommentarer
Postat av: elaine

Åh stackarn, det har jag haft ett bra tag nu..halsbränna. Försök att inte äta eller dricka på några timar innan du lägger dig, sen är varm mjölk bra med (dock äckligt enligt mej!) Välkommen till min värld =) Sen, kanske lite konstigt, (fast det har något med balansen att göra) ligga på vänstersida är mycket bättre..då försvinner det nästan helt för mig. Höger är otänkbart =)Lycka till morsan.

2009-05-28 @ 13:53:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0