Söndag 1 mars

Ja vad ska man skriva om idag då. Jag har inte hunnit med så mycket än. Ätit frukost, spytt upp frukosten och tittat på reprisen av Let´s Dance.
Även om jag inte jobbar just nu (pga illamående) så tycker jag att det är jätte tråkigt att det redan är söndag. 
Helgen har inte varit så händelserik men jag har fått spendera den med Emil, vilket jag tycker är jätte mysigt. Men nu är det redan söndag och jag känner mig rastlös!  Jag hoppas att veckan har lite mer att erbjuda. 
Kommentarer
Postat av: Ida

usch, är det hemskt av mig om jag tycker att det lät humoristiskt det där med frukosten? fast hemskt. jag avskyr att spy. jag ska aldrig skaffa barn med andra ord! ;)

2009-03-01 @ 15:41:24
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Ida

ja det kan jag förstå att det är! snart försvinner ju illamåendet i alla fall. då kan du förhoppningsvis börja njuta istället. :)

Jag har faktiskt ingen aning om vart det blir. jag väntar på att johanna ska ringa mig, då tänkte jag förhöra mig lite. :) Ja det ska bli jätteskoj att träffas på fredag. Tänkte dock fråga om du kanske har lust att träffas en sväng på torsdag? eller onsdag? då är ida ledig som det ser ut nu. :)

2009-03-02 @ 21:51:01
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hejsan My.

Himlans kul är det att läsa din blogg. Jag ska skriva ut den sen när jag själv blir med barn så har jag en mall att gå efter:P Bara så du vet så är det bara att ringa mig om du behöver barnvakt. för när du inte har sovit på några veckor då kan jag passa och du sova:) hihi.

Tack så mycket för presenten jag fick i Fredags också. kändes inte som vi han prata så mycket men det blir väl så när man är på krogen med mycket folk och högmusik. Vi får ta igen det någon annan gång:)

2009-03-10 @ 14:33:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0