Shoppat

Vaknade utvilad och pigg vid 11 tiden i morse och hann pussa på älsklingen innan han skulle iväg till jobbet. Jag har mina två lediga dagar idag och i morgon den här veckan så därför bestämde jag och Carro att vi skulle fika idag efter hennes jobb. Innan vi skulle ses kl 17.00 så gick jag omkring själv några timmar på stan och hittade faktiskt väldigt mycket som jag letade efter!
 
(Ofta när jag har planerat att handla på stan så hittar jag ingenting som jag letar efter och så slutar det med att jag kommer hem med massa onödiga saker som jag inte alls behöver.) 
 
Jag hittade bland annat den här klänningen på Topshop´s mamma "avdelning".
klänning
 
Jag köpte även ett par jeans leggins på Bik Bok för halva priset, en sjal, ett linne och en vit kofta. Koftan är jag jätte glad att jag hittade då jag de senaste gångerna på stan letat och letat utan att hitta någon som varit bra. Jag har nämligen letat efter en kofta som är längre framtill och som jag då kan ha över magen och den här är perfekt! 
 
 
Sjalen jag köpte kan man även ha i håret =)
jag
 
 
 
Det var jätte mysigt att fika med Carro (så klart!) och vi åt goda, stoora, räkmackor och pratade om allt möjligt. Det är tråkigt nu när man jobbar och inte hinner träffas varje dag som vi gjorde när vi gick i skolan. Man blir ju lite bortskämd när man gått i samma klass i tre år och även bott tillsammans i tre veckor och i princip delat säng, och sen ska man vänja sig vid att ses en dag i veckan.. Men vi vet i alla fall att vi har varandra och det finns ju alltid telefonen! =)
 
Sötnosen
carro
 
Jag har saknat och saknar fortfarande mina vänner och speciellt Lina väldigt mycket då vi går om varandra i jobbschemat hela tiden. Innan jag började jobba på Liseberg den här säsongen så var jag hemma ett tag och då hann jag med att träffa mina vänner hela tiden så man vande sig vid det. Som tur är så finns det telefoner, även om det inte är samma sak som att ses, sen så har jag bra arbetskamrater på jobbet som man kan prata av sig med och självklart min älskling och bästa vän Emil som alltid finns nära. =)
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och lukta på min älskling! (Tror att jag har fått cravings på Emils svett, haha. )
Trackback
RSS 2.0