Jag vill vara med i Roomservice!

Min dag på jobbet gick inte riktigt som planerat. Skulle egentligen jobbat till 22.30 idag men jag mådde så himla illa så jag var tvungen att gå hem efter några timmar. 
Har legat och degat i soffan och ätit lite mat sen jag kom hem. Nu börjar det äntligen kännas lite bättre men det kan hända att Roomsevice bidrar lite till det, hehe! 

Älsklingen kom precis hem från jobbet och just nu sitter jag i vår stora sköna soffa och tittar på tv samtidigt som jag har datorn i knät och bloggar i reklamerna. Det är absolut det bästa som finns när man är seg och lite halvsjuk. 
Emil brukar alltid små retas och säga att man inte får ha både tv och datorn samtidigt och att jag måste välja vilket jag vill ha, "du kan ju inte hålla kolla på både datorn och tv:n samtidigt" Men det kan man faktiskt visst det! Så det så! Men idag säger han inte så ;) 

Så nu får jag både blogga och titta på Roomservice och sedan kommer Criminal Mindes och Beck, det blir svårt att välja..! Jag älskar när det är bra på tv på kvällarna och man bara kan mysa i soffan med älsklingen och en kopp thé. 

Så här ser det ut just nu.
dator,tv

Det blev super fint på Roomservice! Jag vill så gärna vara med i Roomservice eller Från koja till slott och få ett nytt kök! Så om ni är sugna får ni jätte gärna skicka in ett brev och nominera vårt tråkiga, gamla, LÅGA, diskmaskinslösa kök. 

Kommentarer
Postat av: Carro

Ja men nästa gång man ska söka in får ni väl försöka! =)

Mådde du bättre sen när du hade käkat eller?

puss

2009-06-22 @ 21:44:30
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0