Älskade bebis

God morgon! 
Ska snart åka iväg till jobbet igen men måste bara skriva av mig lite. Igår var nämligen en dag med många känslor. 

På morgonen så tänkte jag inte så mycket på det, men jag kände inga sparkar från bebisen och när jag kom till jobbet så kände jag fortfarande ingenting. Jag fick sätta mig ner och Elaine tipsade om att dricka ett glas med kallt vatten, för då brukar bebisen reagera. Jag som alltid brukar känna sådana kraftiga sparkar blev klart jätte nervös men tillslut kände jag något svagt i magen och blev då mycket lugnare. 

När Emil sedan hämtade mig från jobbet så berättade jag om det och när vi sen kom hem så var det åter igen helt stilla i magen. Jag försökte få honom att sparka genom att ta på magen, lägga upp bena högt, sätta mig ner men ingenting hände! Då blev både Emil och jag oroliga igen och jag fick för mig att jag kanske ändå inte hade känt bebisen på jobbet, att de varit gaser eller något annat. 
Emil ringde då till Östra och vi fick åter igen tipset om att dricka kallt vatten, vilket jag sa att jag redan testat. Då tyckte dom att vi skulle komma in. Oroliga som vi var så åkte vi direkt och fick också komma in i ett undersökningsrum med en gång. Hon kände lite på magen och frågade hur långt jag var gången beroende på vad dom skulle göra om vi inte hörde hjärtljudet. 
När hon väl satte igång maskinen så drog hon den först på fel sida av magen och vi hörde ingenting.. Även om det bara var några sekunder så kände jag hur tårarna började komma. Och när vi sen väl hörde hjärtat och hon sa att allt var bra och de slog precis som normalt så blev jag ännu mer skakad av situationen. Men efter att ha varit nervös hela dagen och sen höra att allt var bra var så himla underbart att höra så allt bara släppte.  

Vi älskar redan den här lilla människan mer än allt annat och han får redan pussar, gos och klappar på magen varje dag så jag kan inte ens förställa mig hur det skulle vara utan honom! Jag längtar tills lillen är ute hos oss så vi kan få pussa, krama och älska honom ännu mer! 
Idag har han sparkat som vanligt, fullrulle alltså, och det är så himla underbart och mysigt! Idag är det verkligen underbart att vara gravid! Han får sparka hur mycket han vill och gärna ännu lite till. Jag vill aldrig uppleva gårdagen igen. 

Nu ska jag åka iväg till jobbet och slutar 22.30 i kväll vilket är liiiiite segt. Men det är bara att bita ihop för sedan är Emil och jag lediga i tre dagar tillsammans! 


Kommentarer
Postat av: elaine

Åh, vad jag känner med dig. Vet precis hur det känns! Bra att ni åkte in och kollade iallafall, så du kan vara lugn nu. De små rackarna har verkligen en tendens att skrämma oss ibland. Njut av sparkarna idag! =)puss o kram!

2009-06-08 @ 13:46:06
URL: http://tjocktjockarebebis.blogg.se/
Postat av: Carro

Åh vilken tur att det inte var någon fara med lillkillen!!

2009-06-08 @ 20:23:55
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Carro

Sv: Ja det var verkligen lyx! :)

Vi ses sen gumman! :)

puss

2009-06-09 @ 10:48:57
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0