ännu en händelserik dag

Idag fick jag sova ut och det behövdes verkligen. Jag hade sjuk halsbränna i natt och vi somnade båda väldigt sent. Jag hade ställt klockan på halv nio men vaknade strax innan tolv...! Då hade älsklingen redan ordnat tvätten och låtit mig sova vidare. Väldigt snällt av honom. 
Vi tog det ganska lugnt hemma ett tag och åkte sedan in till polisen i stan och gjorde ett nytt legitimation till mig. Jag får hämta det på onsdag nästa vecka, så det går ju ganska fort att få ett nytt! 

Efter det så träffade vi Lina en stund i nordstan och köpte även ett nytt batteri till datorn. Senaste tiden har vi varit tvungna att ha i sladden i datorn hela tiden för att den ska fungera.  Det är ju lite poängen med en laptop att man ska kunna bära den med sig och inte vara beroende av en fast plats, så det var bra att vi fixade ett nytt idag. 
När vi var i stan åt även Emil och jag en god lunch på Jensen´s Böfhus och jag fick köpt en ny Manhattan väska. 

Innan sju skulle Emil iväg på golfteori och släppte då av mig vid affären och jag fick ta med mig extra nycklarna så att vi kunde låsa dörren. Än så länge är allt bra... När jag sedan kommer hem igen så märker jag att den nyckeln som vi trodde gick till ytterdörren istället går till vinden och jag är nu utelåst. Fan fan fan, är det enda jag tänker. 

Försöker få tag på Emil på mobilen men märker snart att den är avstängd. Ringer då hem till Emils föräldrar för att få tag på telefonnumret till Emils mormor som har extranycklar hem till oss. Jag får tag på numret men när jag sedan ska ringa igen så har mina pengar på mobilen tagit slut! 
Jag får då lämna matkassen utanför vår dörr för att gå tillbaka till Lidl och tanka på mobilen men när jag kommer tillbaka så säger kassörskan att dom inte säljer kontantkort där. Det var tur att jag pratade med Carro i telefonen annars hade min hormoner gått loss på den stackars personen som satt i kassan.

Det löste sig endå tillslut då Carro (tack!) ringer upp Emils mormor som sedan ringer tillbaka till mig och säger. - Jag har ordnat en taxi som kommer och hämtar upp dig snart och som kör dig till mig så du kan få nycklarna och sedan kör hem dig igen. =)

Emils mormor är så otroligt omtänksam och mån om alla i hennes omgivning och detta var andra gången hon kom till min räddning. Förra gången kom hon och fyllde vår kyl som stod och ekade när jag hade jag vinterkräksjukan och Emil var på fotbollsläger. Jag har också en känsla av att det inte var sista gången. Jag är övertygad om att min mormor hade gjort exakt samma sak, problemet är ju bara att hon inte bor lika nära. Jag kan bara vara glad och tacksam över att ha så många underbara människor i mitt liv, både familj och vänner.

Så nu sitter jag i alla fall här igen, en och en halv timma senare. Jag som bara skulle till affären.. Men som tur var så löste det ju sig, även om det var bra krångligt en stund. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0