Lillhjärtat!


Måste berätta om vad som hände för en några sekunder sen! Jag sitter i soffan med datorn i knät och tittar på tv och stryker som vanligt handen över magen och vad ser jag..! En hand eller fot som försiktigt dras tvärs över hela magen och man kan TYDLIGT följa den med blicken och inte bara känna den inne i magen. Hur HÄFTIGT som helst!! Vår lilla fina älskling!! 

Både Emil och jag har sett rörelser utanpå magen massa gånger nu men det har mest varit olika puffar. Detta var så speciellt när man tydligt såg en kroppsdel flytta sig. =) 

Jag känner nästan nya rörelser varje dag nu och det kommer väl i takt med att bebisen växer och får ont om plats där inne. Härrom dagen när Emil körde mig till jobbet sparkade bebisen så hårt att det gjorde riktigt ont! Då kände man en kula utanpå magen och det var tydligt att det var en häl så Emil tror att han blir en bra fotbollsspelare! ;) 

Det är så underbart att vara gravid vid dessa ögonblick, känslan av att känna sitt barn röra sig i magen så tydligt är obeskrivlig.

Det är helt omöjligt att förstå att du snart kommer vara här ute tillsammans med mig och din pappa. Vi älskar dig, oj vad vi älskar dig! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad häftigt!! :D Det har jag väntat på ju!Haha!

Tyckte att det var jättecoolt när man såg sparkarna på min syster när hon var gravid! :)

2009-06-30 @ 21:22:02
Postat av: Carro

Från mig! :)

2009-06-30 @ 21:22:39
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja herregud vad häftigt! Jag förstår att det känns underbart!

2009-06-30 @ 23:09:08
URL: http://kongens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0