ARG!

...ledsen och förbannad!

Jag var och träffade Carro, Ida och Lina i stan förut och tog en fika på Café Cappuccino på Kungsportsplatsen. 
Carro och jag satt kvar sist och när vi sitter och tittar ut genom "fönster" ingången så säger jag "där går ju en kändis.. Olof Mellberg..? Och där går Zlatan.. Det är ju ZLATAN!" Vi börjar båda skatta hysteriskt åt mitt likgiltiga uttalande över att Zlatan just gick förbi och bestämmer oss precis efteråt att gå ifrån Cafe´t och titta på stan. Jag behövde köpa ett linne. 

Det är då jag märker det.. Min väska är borta..! Känner mig så jävla arg, naken och tom när jag står där, mitt i stan med enbart min mobiltelefon i handen, (tack och lov!)
Jag hade som tur var tagit upp den ur väskan för att ringa Emil och berätta att vi just sett Zlatan, Olof Mellberg och Daniel Majstorovic, som Emil sa att han hette efter en beskrivning, (sådan koll har jag inte riktigt, hehe) och i den vevan försvann antagligen väskan. 

Jag FATTAR INTE att vi inte förstod när det hände. Jag BORDE ha känt när någon drog av väskan från stolen då jag lutade mig mot stödet.. Ringde och spärrade bankkortet med en gång, tur det föresten, för när jag kom hem så hade mina skattepengar kommit in på kontot. 

Nu har jag precis pratat med polisen och gjort en anmälan och spärrat mitt pass som jag hade i väskan. Usch, jag ÄLSKADE verkligen min Manhattan väska och har haft den i säkert 4 år och såg fortfarande helt ny ut. I morgon skall jag åka in till stan och göra ett nytt legitimation och köpa en ny Manhattanväska.. 

Det enda som håller mitt humör uppe just nu är att lillhjärtat sparkar för fullt i magen. Underbara bebis.

Kommentarer
Postat av: Carro

Det var verkligen en tråkig avslutning på fikadagen som annars var väldigt trevlig!

Jag förstår inte heller att vi inte märkte det?! Jag trodde att din mobil redan låg på bordet när du ringde Emil, men det var alltså mitt i kändisvevan som tjuven passade på! :@

Så jävla tråkigt!! :(

2009-06-09 @ 20:10:41
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Johanna

Fy tusan vad irriterande. På ett fik känns det ju (på nått sätt) säkert! Tur att du var så snabb att spärra kortet...

Wow att ni såg zlatan (och den där andra killen:P) tusan att jag inte kom ner till stan i alla fall;)

2009-06-09 @ 20:36:04
URL: http://johannasbloggblogg.blogg.se/
Postat av: Ida

UUSCH! vilka fruktansvärda människor det finns i den här världen!

2009-06-09 @ 22:07:52
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jag H A T A R när man förlorar grejer. Jag blev av med en väska en gång, med typ iPod, bankkort, nycklar, leg och ALLT i, förutom mobilen. Thank god, att den var kvar!

2009-06-10 @ 10:56:22
URL: http://oaklandstolemyheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0