En ledig dag =)


            bebiskläder

Det är ju helt omöjligt att låta bli att köpa dessa underbara små bebiskläder och idag kunde jag inte hejda mig. Dessa två body köpte jag på HM för 99 kr! Förutom att dom var super söta så var det var bra att man inte behövde trä dom över huvudet utan att det är öppning på sidan.
Men nu har hjärtat i alla fall ett X (...!) antal bodys i storlek 50, 56 och 62 så om ni skulle vilja köpa något till lillen när han tittat ut så tänk större! ;) 

Haklapparna behövde vi faktiskt då vi inte köpt några tidigare så jag köpte två sett med en gång. Jag har en liten känsla av att det kommer komma till användning då det säkert blir en deeeel spyor efter maten! ;)

Var även inne en stund på Bokia och letade efter en bok till nästa vecka, (såg nämligen på nyheterna att det ska bli skit väder!) och trots rean så hittade jag ingenting som jag ville köpa..! Hjälp mig gärna med bra, roliga boktips! 

Tillslut blev det i alla fall en ljudbok av Liza Marklund. Jag har nämligen sagt hur länge som helst nu att jag ska köpa en ljudbok då det verkar så himla praktiskt. Samtidigt som man lyssnar kan gå omkring och städa, åka bil, ligga och sola på balkongen/altanen (utan att få kramp i armarna eller skugga i ansiktet), diska mm. Och nu fick jag äntligen tummen ur handen och köpte mig en då den var så billig på rean, 79 kr!

    Liza Marklund

Jag har även hunnit med att åka till mamma idag och rensa bland mina gamla saker, då hon flyttar till en mindre lägenhet i slutet på sommaren. Vi packade ner massvis av mina gamla barn- och ungdomsböcker som Emil och jag ska åka och hämta någon dag. Det var även en del visböcker som jag kommer få användning för redan när han är bebis =) 

Och om inte detta vore nog för en dag så har jag hunnit med MONSTER disken, handlat middag, dammsugit och tvättat golven. Skönt att jag är ledig i morgon med så jag kan vila inför helgens jobb.

I morgon blir det bara tvätten och bio på kvällen. Emil, Carro och jag ska nämligen gå på Harry Potter! Som jag har väntat!! =) Kommentarer
Postat av: Carro

Yey idag är det Harry Potter! :D

2009-07-17 @ 10:40:02
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Johanna

vilka söta haklappar. =) vart har du köpt dom någonstans och vad kostade dom? det är något som jag faktiskt inte har tänkt så jätte mycket på..Sv: okej du jobbar på liseberg. är det inte mycket att man får stå upp där osv? Jag blev beviljad havandeskaps penning idag faktiskt. försäkringskassan ringde mig och det är en stor börda som har lättat från mina axlar. =)

2009-07-17 @ 11:06:43
URL: http://takilisbebis.blogg.se/
Postat av: Ida

ja! ljudböcker är faktiskt inte dumt alls. Nu när jag har varit sjuk har det varit toppen. Då orkar man sällan anstränga ögonen och läsa men man är aändå sysselsatt. Just nu lyssnar jag på Är det någon där av marian keyes. faktiskt riktigt bra måste jag säga. fast vid ett tillfälle blev det lite väl mycket tantsnusk och då skämdes jag över att någon annan kanske hörde. ;)

2009-07-17 @ 12:46:43
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag jobbar på ett demensboende. Fast bara som timvikarie egentligen men jag skulle ha hoppat in och jobbat om jag hade fått tider ända fram till förlossningen. Men skönt att jag snart kan koppla bort jobb biten. Jag lyfter ju från 60-100kg åt gånger flera gånger om dagen så det kan ju vara därför jag också har fått det beviljat. Men har du testat att söka? vad är det du gör på liseberg?Jag får ta och åka till hm och kolla lite efter sådana då. =) bra pris för dom också. Ja nu är det bara tio veckor kvar. tror du att du kommer gå över eller något sådant?

2009-07-17 @ 15:14:19
URL: http://takilisbebis.blogg.se/
Postat av: Ida

jodå, nu är jag frisk. så det var riktigt skönt att vara tillbaka på jobbet igen

2009-07-17 @ 22:09:52
URL: http://kongens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0