Ny mobil!

I morse bestämde jag mig för att det var dags att lägga min gamla trogna mobiltelefon på hyllan och köpa mig en ny. Jag har haft min mobil i 3 år och hur mycket jag än tycker om den så är den inte pålitlig längre. SMS kommer inte alltid fram, ljudet försvinner ibland när det ringer, det låter som man pratar från andra sidan jordklotet, musiken sätts på av sig själv, jag kan fortsätta i evigheter....

Emil och jag tittade lite på nätet och jag hittade ganska omedelbart en som jag fastnade för, en Sony Ericsson W595. Så innan Emil började jobba kl 12 åkte vi till Media Markt och köpte den! =) 

  sony ericsson w595
Visst är den fin? =) Carro, nu blir det bättring med sms:en! ;)

Idag har jag alltså lärt mig min nya telefon men även tvättat alla kläder som vi ska ha med oss på semestern. 
Det värsta som finns är när det hänger tvätt i hela lägenheten på vintern och som aldrig torkar! Jag tycker det ser så himla stökigt ut.

Det problemet hade jag inte idag! Hängde allting på balkongen och en timme senare var det torrt. =)
tvätt


Nu måste jag snart köpa ett bra tvättmedel så jag kan börja tvätta alla bebiskläderna. Vi har en miljon av dom! Bara detta är kläder vi fått av Carros syster. Även resesängen vi fick! =) 
klädeeee

Och sen har vi ju självklart köpt massa egna.! Men alla kläder är ju inte i samma storlek så jag behöver faktiskt inte tvätta allting innan han kommer! =)Kommentarer
Postat av: Johanna

Sv: Ja dom sa att det är ca fyra veckors behandlingstid på havande. Men det gick fortare för mig som tur var. Ja jag vet vilket kön det kommer bli på bebisen. Det är en liten flicka. Dom sa det först på RUL och sedan i onsdags när jag var inne och kollade så det inte hade hänt något med henne när jag fick smällen på magen.Vad roligt med en liten kille. Vad har ni tänkt för namn?

2009-07-17 @ 17:13:01
URL: http://takilisbebis.blogg.se/
Postat av: Carro

Se där ja! :) Resesängen funkar ju utmärkt som förvaringsplats än sålänge! :)

2009-07-17 @ 19:29:33
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Ida

härligt med en ny telefon! alltid kul med lite förnyelse. :)

2009-07-17 @ 23:11:22
URL: http://kongens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0