Kaos på jobbet

Det är bara förnamnet på dessa två dagar som varit. I måndags jobbade jag 7,5 timmar och även om jag hade stängning då det var "Lotta på Liseberg" så bidrog nog vädret till att det inte var så mycket att göra. Skönt. 

I går och i förrgår däremot har jag jobbat två 8,5 timmars pass på Glassikern och köerna har varit galet långa hela dagarna. Det har varit 30 000 i parken och vi har fått slita som galningar för att hinna med de långa köerna!

disken har inte direkt varit prioriterad..
kaos

 
Älsklingen kom som vanligt och hämtade mig efter jobbet igår och när jag kom hem så släppte allt. Jag var helt tömd på energi och min kropp gjorde ont precis överallt. Jag har tur som har världens underbaraste kärlek och han behandlar mig verkligen som en prinsessa när jag kommer hem på kvällarna. Jag hade aldrig klarat av graviditeten utan honom, och jag beundrar verkligen alla därute som går igenom en graviditet utan en partner. 

min klippa <3
vi <3

Idag är jag hemma och vilar upp mig, min kropp gör ont och jag kan knappt gå. Att gå ner till Lidl är helt uteslutet och som tur är handlade Emil på vägen hem igår så jag klarar mig hemma idag. 
Nu börjar det bli tungt att vara gravid. Jag har nedräkning till jag slutar jobba och nu är det "bara" två hela jobb veckor kvar. Efter det kommer jag jobba två dagar i veckan i två veckor till, sen är det slut. Då ska jag kurera mig, vila upp inför förlossningen, förbereda det sista och bara vänta på att vår bebis ska komma.

Kommentarer
Postat av: Carro

Gosegumman då! Förstår att det måste vara sjukt jobbigt att stå upp hela dagarna när man är gravid! Jag tycker att det är jobbigt att stå upp en hel dag,och jag har ju bara min tyngd att bära på..

Snart ska vi ses! Yey! :)

puss!

2009-07-30 @ 15:21:18
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh, jag om nån förstår dej precis! =) Vi är tappra tycker jag! Förhoppningsvis släpper trycket lite nu de näsmsta veckona och vi får det lite lugnare. jag hopas dessutom på regn ;)ochj a, jag hade aldrig klarat allt utan Daniel heller. harregud!Puss!

2009-07-30 @ 21:46:20
Postat av: Carro

Sv: När man inte har sett avsnitten på ett tag så blir man påminnd om hur bra OC verkligen är! :D

Jag kollade också på dom unga mödrarna! ;)

2009-07-30 @ 22:09:24
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Carro

Sv: Haha nä fick inga teckningar av dig! Min systers sambo har en dotter som heter My ;)

2009-07-31 @ 12:16:33
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0