God morgon!

Idag känner jag att jag är vaken alldeles för tidigt.. Får man lov att vara så här trött? Emil började iof klockan sju i morse så jag Borde inte klaga, fast det gör jag lite ändå.. 
Jag börjar jobba klockan 11 idag och det är mitt tidigaste pass på schemat. Men det blir skönt att komma hem någorlunda tidigt i kväll, slutar halv 8. 

Annars har jag egentligen inte så mycket att skriva. Eller jo, jag kan berätta att vår bil gick "sönder"... 
Det blinkade en lampa att det var något fel med styrsystemet och att man skulle ta den till en verkstad omedelbart. Då det är semestertider så skulle vi inte få en tid för ens den 27, alltså EFTER vår semester vecka...Och eftersom vi ska hinna med både Tjörn och Varberg på en vecka så behöver vi vår bil. 

Vi kom i alla fall fram till att åka och ställa bilen på verkstaden redan nu och istället hyra en bil som vi kan ha nu och fram till den 27:e. När Emil sedan kommer hem med den nya bilen ringer dom från verkstaden och säger att vi nu kan komma och hämta vår riktiga bil igen då dom redan hunnit titta på den. 
Självklart får man inte lämna tillbaka hyrbilen som är hyrd för två veckor, så nu har vi två bilar. Om jag bara hade ett körkort.. 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jo det går bara bra för mig tror jag. Jag jobbar och kämpar på. Går som timanställd häromkring så vi får väl se hur länge jag kan jobba. för havande lär jag ju aldrig få. Men jag tror inte jag kommer tacka ja till så många dagar när mitt vikariat tar slut. Vill gärna vara hemma några veckor innan jag ska föda. vad jobbar du med?

2009-07-15 @ 09:10:24
URL: http://takilisbebis.blogg.se/
Postat av: Ida

men oj vad retligt! i så fall skulle jag utnyttja den hyrda bilen till max så ni inte sliter onödigt mycket på eran egen bil. :)

2009-07-15 @ 09:21:13
URL: http://kongens.blogg.se/
Postat av: Emil

Har svårt att välja nu vad jag ska hämta dig i...;)

2009-07-15 @ 18:20:14
Postat av: Carro

Nä men gud vad irriterande! :P

2009-07-15 @ 21:43:24
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0